середа, 06 лютого 2019 16:35

Розкішні ідеї оформлення кухні в кольорі, який ніколи не виходить із моди
25

Білосніжні кухні не підвладні часу.
Фото: mydomaine.co.uk
Білосніжні кухні не підвладні часу.
Білосніжні кухні не підвладні часу.
Білосніжні кухні не підвладні часу.
Білосніжні кухні не підвладні часу.

Незалежно від нових віянь і трендів білий колір в інтер'єрі ніколи не втрачає своєї актуальності. Він завжди виглядає свіжо й сучасно, ідеально відтінює інші тони й дає можливість створити акцент на різних предметах інтер'єру. Цей колір візуально розширює простір і наповнює приміщення світлом. Не дратує й не набридає.

Білий виграшно виглядає в поєднанні з кольорами будь-якого типу — нейтральними, пастельними, яскравими й насиченими. Без проблем комбінується з матеріалами різної фактури, пише mydomaine.

"Білі стіни, меблі й декор — здавалось би це нудно й непривабливо. Насправді, зовсім не так. У ролі панівного кольору білий дозволяє створити неповторну атмосферу чистоти й свіжості. Виступає ідеальним фоном для дрібних деталей інтер'єру, забарвлених у сміливіші тони", — каже дизайнер інтер'єру Джині Макдональд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото до та після оновлення старих кухонь

Ідеально розбавлять білий теплі деревні відтінки. Це можуть бути предмети меблів, підлогове покриття чи окремі елементи декору.

"Повністю біла кухня може служити фоном для цілого ряду додаткових кольорів. У палітрі має бути від одного до трьох відтінків. Відчуття міри в цьому питанні — головне. Занадто велика кількість кольорів і текстур зробить інтер'єр занадто строкатим і метушливим. Замала — прісним і незавершеним", — відзначає дизайнер.

Доповнити інтер'єр у білому кольорі можна виставивши на відкритих поличках чи на підвіконні різнокольорові кулінарні книги й посуд, почепивши на стіну обробні дошки, каструлі, сковорідки чи інше кухонне начиння. Відмінним штрихом стануть квіти. Причому допускаються як живі, так і штучні.

Раніше назвали модні відтінки 2019 року, які стануть основними в дизайні кухні. Щодо вибору стільниць, у тренді будуть конструкції зі штучного матеріалу — імітації каменю світлих відтінків.

Зараз ви читаєте новину «Розкішні ідеї оформлення кухні в кольорі, який ніколи не виходить із моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути