вівторок, 13 листопада 2018 21:30

Дизайн кухні 2019: назвали модні відтінки
6

Грамотний вибір кухонної стільниці стане запорукою зручності приготування їжі. Це основний елемент дизайну кухні. Зараз їх існує стільки відтінків, матеріалів та виробників, що легко можна помилитися. Через це доведеться переробляти ремонт уже за кілька місяців знову.

В цьому сезоні модними є стільниці зі штучного каменю світлих відтінків, які до речі, є ще й найзручнішими в користуванні. Підходять під будь-який інтер'єр. Про це розповів Олег Романчук, креативний директор компанії з виготовлення меблів зі штучного каменю StoneLife.

"Виглядає та служить штучний акриловий камінь стільки ж, скільки й натуральний, але коштує дешевше. В порівнянні з деревяними стільницями, вирізняються багатою колірною палітрою. Дерево - порода не вологостійка, їй також властиво розсихатися і розтріскуватися з часом", - уточнює спеціаліст.

Акрил стійкий до вологи, цвілі, грибку та не вбирає запах. Такі стільниці прості в догляді. Досить протерти вологою губкою забруднену поверхню для відновлення вигляду.

"При виборі стільниці люди довго сумніваються, на якій краще зупинитися. В наступному 2019 році продовжує тримати лідируючі позиції з оформлення скандинавський дизайн, де переважають світлі відтінки. Тому, щоб бути в тренді варто вибирати саме такі відтінки каменя для виготовлення кухні. Для любителів вирізнятися, які все ж роблять кухню в яскравих контрасних кольорах, білі та бежеві стільниці підійдуть також. Адже вони стануть акцентом дизайну кухні. Особливо, якщо вибрати камінь із різними вкрапленнями", - радить спеціаліст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 кімнати, до ремонту яких найчастіше не доходять руки

Плюсами цих виробів є:

сучасний вигляд кухні,

відсутність швів на поверхнях,

практичність, довговічність,

стійкість до вологи та температурних перепадів, відмінна гігієнічність.

Серед мінусів таких стільниць є боязнь контакту з агресивною побутовою хімією.

Зараз ви читаєте новину «Дизайн кухні 2019: назвали модні відтінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути