Ексклюзиви
середа, 01 серпня 2018 17:50

Показали, як виглядає будівля із цукру

Автор: interiorholic.com
  Оранжерея із цукру, побудована Вільямом Ламсоном
Оранжерея із цукру, побудована Вільямом Ламсоном
Американський митець Вільям Ламсон побудував унікальну скляну оранжерею зі звичайного цукру. Споруда має форму будинку, зі всіх 4-х сторін у неї проникає природне світло.

Із цукру Вільям Ламсон виготовив панелі, які послугували матеріалом для стін будівлі. Для цього він цукровий пісок розтоплював. Пише дизайнерський сайт InteriorHolic.

Щоб отримати різноманітну кольорову гаму, митець топив цукор за різних температур. У результаті вдалося домогтися коричневого, червоного й жовтого відтінків. Отриману карамель чоловік виливав на оброблене за особливою технологією скло. Коли речовина рівномірно розтікалася й застигала, покривав з іншої сторони ще однією скляною панеллю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скляні будинки, які вражають своєю розкішшю

Сонячні промені стінам оранжереї не шкодять: технологія, застосована Ламсоном, дозволяє карамелі тримати форму й не плавитися. За словами митця, використовувати його "цукрову" споруду можна як зимовий сад, теплицю або капличку.

Раніше показали унікальний готель із солі, якому дано назву "Luna Salada", що перекладається як "солоний місяць" . Побудували його в Болівії, поруч головною пам'яткою країни — висохлим озером Салар-де-Уюні. Колишня водойма стала найбільшим у світі солончаком. Саме із тих покладів солі, що лишилися на місці озера, і виготовляли матеріал для будівництва цього готелю.

Зараз ви читаєте новину «Показали, як виглядає будівля із цукру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути