середа, 16 жовтня 2024 14:47

Облаштовуємо комфортний і стильний балкон-лоджію: цікаві дизайнерські рішення
28

Лоджія або балкон - це не просто додаткова площа, а можливість створити затишний і функціональний простір для відпочинку, роботи чи навіть занять спортом.

Правильне облаштування цього куточка може перетворити його на улюблене місце у вашому домі.

Gazeta.ua розповість про п'ять ідей, які допоможуть зробити ваш балкон комфортним і стильним, незалежно від його розміру.

Вдихніть нове життя у свій балкон: креативні рішення для облаштування
Фото: nabuduvaly
Вдихніть нове життя у свій балкон: креативні рішення для облаштування
Вдихніть нове життя у свій балкон: креативні рішення для облаштування
Вдихніть нове життя у свій балкон: креативні рішення для облаштування
Вдихніть нове життя у свій балкон: креативні рішення для облаштування

Затишний куточок для читання. Облаштуйте на балконі комфортне крісло або гамак, додайте м'які подушки та плед. Маленький столик для кави і поличка для книг зроблять простір ідеальним для відпочинку з улюбленою книгою.

Міні-сад. Перетворіть балкон у зелений оазис, розмістивши вазони з квітами, травами або навіть овочами в горщиках. Вертикальні полиці для рослин допоможуть зекономити місце та додати природного шарму.

Кавовий куточок. Поставте невеликий стіл і два стільці, створивши простір для затишних сніданків на свіжому повітрі. Декоративне освітлення, наприклад, гірлянда або ліхтарики, додадуть атмосферу затишку.

Міні-спортзал. Облаштуйте зону для тренувань, поставивши на балконі йога-мат, гантелі чи тренажер для домашніх занять. Провітрюваний простір на свіжому повітрі надихатиме на нові спортивні досягнення.

Робоче місце з краєвидом. Якщо вам потрібен тихий куточок для роботи, облаштуйте на балконі невеликий стіл і зручний стілець. Додайте лампу та кілька декорів, щоб створити приємну атмосферу для дистанційної роботи або творчості.

Ще ідея оформлення відкритого балкону. На ньому варто використовувати лише вуличні меблі. Такі, щоб були стійкі до води та впливу інших погодних умов.

У невеликому будинку чи квартирі теж можливо створити гардеробну кімнату. Вона має безліч переваг, а тому важливо уміти організувати цей простір в інтер'єрі.

Ця тематична зона буває різних площ, що дозволяє організовувати її в невеликих квартирах. Наприклад, маленька гардеробна своїми руками часто знаходить собі місце в коридорі між спальнею і вітальнею, або на балконі.

Зараз ви читаєте новину «Облаштовуємо комфортний і стильний балкон-лоджію: цікаві дизайнерські рішення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути