четвер, 15 березня 2018 23:28

Скляні будинки, які вражають своєю розкішшю
14

Фото: his.ua

Розкішні маєтки можуть дивувати не тільки своїм оформленням, а й матеріалом. Подиву та захвату заслуговують ці 5 скляних будинків, які дозволять милуватися природою кожну хвилину перебування в них.

Котедж в пустелі Сонора, Арізона 149 $ за ніч

Автор: his.ua
 

Цей стильний котедж площею близько 90 м² був побудований в 2013 році. У ньому 1 спальня, і 1 ванна кімната. Мінімальний термін оренди - 3 доби.

Вілла з басейнами, Південна Африка +1389 $ за ніч

Автор: his.ua
 

Ця вілла знаходиться неподалік від Кейптауна, в селі Хаунт-Бей. У ній є по 3 басейни, спальні і ванні кімнати. Мінімальний термін перебування - 5 діб.

Міні-котедж в П'ємонті, Італія 603 $ за ніч

Автор: his.ua
 

Цей симпатичний котедж зі скляними стінами знаходиться в Террудже, регіон П'ємонт. У ньому всього 1 спальня, зате крізь величезні вікна з будь-якої точки будинку відкриваються види на всі 360 градусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вишуканість та простота: 5 особливостей дизайну прованс

Ранчо в Техасі 600 $ за ніч

Автор: his.ua
 

Цей незвичайний будинок розташований в містечку Кайл, що в техаському окрузі Хейс. Його площа - 427 м², на яких розмістилися 3 спальні і 3 ванні кімнати. Дизайн будинку об'єднав в собі традиційні елементи техаських ранчо і невід'ємні атрибути стилю лофт. Мінімальний термін оренди - 2 доби.

Скляний будинок в Каліфорнії 350 $ за ніч

Автор: his.ua
 

Цей повністю прозорий будинок знаходиться в Три Ріверс, округ Туларе, Каліфорнія. У ньому немає ні телебачення, ні інтернету, щоб гості могли насолоджуватися природою і тишею (власники будинку назвали це "Діджитал-детокс"). Площа будинку трохи більше 80 м², в ньому є 2 спальні і 1 ванна кімната. Мінімальний термін оренди - 2 ночі.

Зараз ви читаєте новину «Скляні будинки, які вражають своєю розкішшю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути