понеділок, 31 травня 2021 15:40

Особливості дизайну дачі: як зробити зручну кухня-студію
14

Як оформити на дачі затишний інтер'єр
Фото: inmyroom.ru
Як оформити на дачі затишний інтер'єр
Як оформити на дачі затишний інтер'єр
Як оформити на дачі затишний інтер'єр
Як оформити на дачі затишний інтер'єр

Вітальня на дачі - основна кімната збору родини та гостей. Вона має бути простора та зручна. Це залежить не стільки від розмірів приміщення, як від облаштування.

У дизайні вітальні на дачі можна дозволити собі незвичайні рішення, які не встигнуть набриднути за час відпустки. Треба врахувати і вогкість, холод та пил. Вони негативно позначаються на матеріалах.

Для оформлення на дачі теплого інтер'єр часто повторють атмосферу скандинавського затишку. Її створюють натуральні матеріали в обробці, зручні меблі, продумане освітлення і декоративні елементи.

Низькі дивани без ніжок більше розташовують до релаксу, на них хочеться залізти і насолодитися відпочинком. Плюс моделей на високих ніжках - вони виглядають візуально легше в інтер'єрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильно та практично: як вибрати килимок в передпокій

Оформляти обідню зону варто із прямокутним столом. Замість комплекту однакових стільців до нього, цікаво вибрати різні. Можна один відтінок, але різні форми, або навпаки.

На дачі цілком можна обійтися без верхніх шафок кухонного гарнітура і замінити їх довгої відкритої полицею. Її зручно використовувати для зберігання посуду або бакалії.

Зазвичай, передпокій обділяють увагою під час ремонту. Він робиться в останню чергу і на нього вже не вистачає ні сил, ні грошей. При цьому атмосфера вхідної зони коридору не менш важлива ніж в інших кімнатах.

Як зробити вхідну зону коридору затишною, далі у статті.

Зараз ви читаєте новину «Особливості дизайну дачі: як зробити зручну кухня-студію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути