понеділок, 17 травня 2021 12:15

5 способів зробити затишний передпокій
10

Інтер’єр 2021: як швидко змінити вигляд передпокою
Фото: zelenasadyba.com.ua
Інтер’єр 2021: як швидко змінити вигляд передпокою
Інтер’єр 2021: як швидко змінити вигляд передпокою
Інтер’єр 2021: як швидко змінити вигляд передпокою
Інтер’єр 2021: як швидко змінити вигляд передпокою

Зазвичай, передпокій обділяють увагою під час ремонту. Він робиться в останню чергу і на нього вже не вистачає ні сил, ні грошей. При цьому атмосфера вхідної зони коридору не менш важлива ніж в інших кімнатах.

Як зробити вхідну зону коридору затишною:

1. Можна не дотримуватися нейтральних відтінків. Передпокій гарно перефарбувати у яскравий або нестандартний колір — можна обрати його для вхідної зони коридору. Якщо це для вас занадто сміливо, поекспериментуйте із меншими предметами. Наприклад, оберіть рожевий пуфик, барвистий килим.

2. Там має бути місце для сидіння, дзеркало, мінімальне місце для зберігання щоденних речей та взуття. Саме декількох комплектів, щоб не захаращувати простір, а шафу для інших речей краще розмістити трохи далі в коридорі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зонування квартири-студії: як стильно відділити зону відпочинку

3. На зовнішній вигляд вхідної частини оселі дуже впливає порядок. Продумайте місця для зберігання таких дрібниць. Наприклад, кошики або стильні короби. Додайте гачки для ключів, можна додати окремі низькі гачки для дитячих речей, щоб дитина сама могла повісити свій одяг, чашу для постійно потрібних дрібничок, підставку для парасолі.

4. Ефектно виглядають рослини у вхідній частині коридору. Байдуже вони кімнатні чи зрізані.

5. Передпокою додайте картини, декоративні подушки, інші милі дрібнички. Для мотивації можна використати відповідні слова або фрази, які будуть налаштовувати вас на позитивний лад зранку або, навпаки, вітати після важкого дня.

Такий дизайнерський елемент, як ніша в стіні, є досить поширеним явищем. Нею можна вдало приховати наявні дефекти на стінах, забезпечити приміщення додатковими поличками.

Ніші вписуються в будь-який вид інтер'єру і успішно перетворюють загальну атмосферу кімнати. Дизайнери пропонують використовувати безліч ідей, вибір яких повністю залежить від загальної стилістики інтер'єру і фантазії господарів приміщення.

Зараз ви читаєте новину «5 способів зробити затишний передпокій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути