Ексклюзиви
четвер, 06 травня 2021 10:25

Дизайн вітальні: як гармонійно вписати нішу в інтер'єр
13

Ідеї ​​дизайну ніші в вітальні
Фото: remontbp.com
Ідеї ​​дизайну ніші в вітальні
Ідеї ​​дизайну ніші в вітальні
Ідеї ​​дизайну ніші в вітальні
Ідеї ​​дизайну ніші в вітальні

Такий дизайнерський елемент, як ніша в стіні, є досить поширеним явищем. Нею можна вдало приховати наявні дефекти на стінах, забезпечити приміщення додатковими поличками.

Ніші вписуються в будь-який вид інтер'єру і успішно перетворюють загальну атмосферу кімнати. Дизайнери пропонують використовувати безліч ідей, вибір яких повністю залежить від загальної стилістики інтер'єру і фантазії господарів приміщення.

Це може бути імітація будь-якої геометричної форми, з підсвічуванням, перекладинами у вигляді поличок або без них. Подібний елемент робить інтер'єр більш оригінальним і цікавим, а в залежності від глибини ніші ви можете судити про її призначення.

Декоративні конструкції привабливо виглядають і гармонійно поєднуються з картинами, фотографіями або панно. Інші види конструкцій використовуються для розташування в них меблів, техніки та інші елементів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрети дизайну двоповерхового будинку в одному стилі

Особливо шикарно виглядає така конструкція з вмонтованими в верхній частині світильниками, потік світла яких використовується для освітлення вмісту ніші і може виконувати роль додаткового джерела освітлення для всієї вітальні.

Ще одним популярним дизайнерським рішенням можна назвати розміщення в ніші приміщення вітальні телевізора та іншої техніки, наприклад, аудіоапаратури з колонками або домашнього кінотеатру. Виглядає така ідея досить компактно, стильно і сучасно. Подібна пропозиція дозволяє не захаращувати площу кімнати.

Вбудована підсвітка, картини або фото на стінах, а також вази, торшери та інші аксесуари в якості доповнення м'яких меблів тільки вітаються.

Зонування потрібно як для просторого, так і для тісного приміщення. Важливо знати, які прийоми дозволять отримати максимально вдалий результат. Деякі рішення слід планувати ще на етапі підготовки ремонту.

Зараз ви читаєте новину «Дизайн вітальні: як гармонійно вписати нішу в інтер'єр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути