понеділок, 31 травня 2021 11:05

Стильно та практично: як вибрати килимок в передпокій
16

Килимок в передпокій - особливості аксесуара
Фото: remontbp.com
Килимок в передпокій - особливості аксесуара
Килимок в передпокій - особливості аксесуара
Килимок в передпокій - особливості аксесуара
Килимок в передпокій - особливості аксесуара

Для створення затишного житла необхідно доповнювати інтер'єр декоративними елементами. Наприклад, вазами, картинами на стінах, світильниками, диванними подушками або підлоговими килимками.

Придверні килимки можна стелити безпосередньо всередині приміщення і в нашому випадку, це передпокій, так і зовні. Серед популярних варіантів - килимки прямокутної або овальної форми.

Це не тільки стильний елемент декору, який призначений для збору бруду і пилу з взуття. Килимки з ПВХ мають різноманітний дизайн і виглядають більш привабливіше своїх гумових родичів. Одне "але" - такі аксесуари тріскаються і ламаються при низьких температурах.

Подібні моделі оснащені злегка підноситься бортиком по периметру і рельєфною поверхнею, яка забезпечує видалення піску і бруду з підошви взуття. Бортики в цьому випадку запобігають потраплянню забруднень на підлогове покриття в передпокої. Подібні аксесуари вважаються вельми вдалим рішенням в разі негоди - дощу, снігу або снігу з дощем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибрати тумбочку для спальні під різні стилі

Вироби, здатні вбирати вологу, що не дозволяють їй поширюватися на підлогу в передпокої є універсальним рішенням. Мають гумову основу і короткий ворс. Такі килимки відрізняються міцністю, чудово витримують різні види чистки, дуже швидко висихають і не ковзають. І найголовніше - подібний вид аксесуарів ідеально підходить для сімей, що містять домашніх тварин.

Існують дизайнерські прийоми, за допомогою яких можна приховати зону кухні. Таке поєднання дозволяє візуально збільшити простір приміщення і зробити його більш ексклюзивним.

Якщо ви все-таки зважилися на перепланування, в першу чергу вам потрібно отримати дозвіл на знесення стіни і продумати дизайн. Дизайн такої кухні-вітальні може бути досить різноманітним.

Зараз ви читаєте новину «Стильно та практично: як вибрати килимок в передпокій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути