четвер, 24 січня 2019 12:19

Опальний актор продає свій розкішний особняк майже за $9 млн
15

Загальна площа особняка Шина становить майже 900 квадратних метрів.
Фото: dailymail.co.uk
Загальна площа особняка Шина становить майже 900 квадратних метрів.
Загальна площа особняка Шина становить майже 900 квадратних метрів.
Загальна площа особняка Шина становить майже 900 квадратних метрів.
Загальна площа особняка Шина становить майже 900 квадратних метрів.

Американський актор Чарлі Шин вдруге виставив на продаж свій лос-анджелеський особняк. Вперше нерухомість зірки серіалу "Дві з половиною людини" з'явилася на ринку в липні 2018 й мала вартість $9,2 млн. Відсутність покупців змусила актора тимчасово відмовитися від продажу й почати здавати будинок в оренду. Однак нещодавно особняк знову потрапив до списку нерухомості, яка продається. Й уже за нижчою ціною —$8,5 млн.

Особняк споруджений у середземноморському стилі. Площу має 827 квадратних метрів. Є в ньому 7 спалень, така ж кількість ванних, простора столова, відкритого плану кухня, ігрова, тренажерний зал, вітальня й міні-кінотеатр. Усе в будинку передбачено для максимально комфортного проживання. На кухні є навіть сервісний ліфт, який доставляє їжу прямо в головну спальню. Пише відоме британське видання Dailymail.

На задньому дворі особняка облаштована лаундж-зона з баром і відкритою кухнею. Є там також 2 басейни: один суто передбачений для відпочинку, другий — для тренувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13 млн доларів за 9 га землі: Брюс Вілліс продає свій шикарний заміський маєток

Знаходиться особняк Шина в Беверлі-Гіллз на території Малхолланд Естейтс — елітного кварталу закритого типу. По сусідству там проживає й чимало інших знаменитостей.

У 2010 Шин став найбільш високооплачуваною зіркою телебачення: за зйомки в комедійному серіалі "Дві з половиною людини" актор отримував 1,8 млн доларів. Уже наступного року популярне телешоу закрили. Причиною послужив конфлікт між Шином і продюсером серіалу. Пізніше керівництво телерадіомережі вирішило відновити зйомки й повернути актора до складу знімальної групи. Однак останнє так і не вдалося зробити: Шина остаточно відсторонили через зловживання наркотиками й забороненими препаратами. У 2015 році актор оголосив, що страждає на ВІЧ-інфекцію.

Зараз ви читаєте новину «Опальний актор продає свій розкішний особняк майже за $9 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути