Ексклюзиви
субота, 18 травня 2019 23:28

Нині в тренді: показали елегантні кухні в стилі ар-деко
29

Кухня в стилі ар-деко виглядає дорого й зі смаком.
Фото: pinterest.com
Кухня в стилі ар-деко виглядає дорого й зі смаком.
Кухня в стилі ар-деко виглядає дорого й зі смаком.
Кухня в стилі ар-деко виглядає дорого й зі смаком.
Кухня в стилі ар-деко виглядає дорого й зі смаком.

Ар-деко є втіленням елегантності й розкоші. Одним із головних атрибутів цього стилю вважається наявність в інтер'єрі геометричних візерунків — прямих ліній, трапецій, зигзагів, кіл та іншого. Схвалюється поєднання симетричних й асиметричних форм.

Палітра характерних для ар-деко кольорів вирізняється широким вибором: поруч з нейтральними чорним і білим використовується гірчично-жовтий, темно-малиновий, приглушені синій і зелений. Єдина умова — мінімум пастельних відтінків. Зазвичай у ролі панівного виступає нейтральний тон, який доповнюють акцентом з насичених кольорів. Пише wrenkitchens.

Використання дорогих матеріалів — ще одна із особливостей ар-деко. Це може бути мармур, золото, якісна імітація слонової кістки, оксамитова оббивка. Усе має виглядати дорого й зі смаком. Схвалюється контрастне поєднання штучних і натуральних матеріалів: скла й деревини, хрому й цегли, дзеркальних поверхонь і мармуру тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затишні вітальні в стилі, який набирає все більше популярності

Меблі для кухні в стилі ар-деко підійдуть масивні з чіткими лініями. Усі поверхні мають бути полірованими. Освітлення потрібне м'яке, злегка приглушене. Вибору світильників слід відвести особливу увагу: обирати такі, що мають оригінальну геометричну форму, є масивними й незвичайними за дизайном. Кухонний інвентар не повинен знаходитися на виду — слід розкласти його по шафкам і шухлядам. Кухонну плиту ліпше обрати індукційну: така не вибиватиметься на фоні гладких поверхонь.

Ар-деко є одним зі стилів, які стали модними у 2019. Для нього характерне поєднання в інтер'єрі насичених кольорів із нейтральними, оздоблення поверхонь укрупненим орнаментом, повторення геометричних візерунків в оздобленні стін, меблів і предметів декору.

Зараз ви читаєте новину «Нині в тренді: показали елегантні кухні в стилі ар-деко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути