Ексклюзиви
пʼятниця, 09 жовтня 2020 14:45

Нічого зайвого: показали модні інтер'єри вітальні
16

Декор стін у вітальні в сучасному стилі
Фото: remontbp.com
Декор стін у вітальні в сучасному стилі
Декор стін у вітальні в сучасному стилі
Декор стін у вітальні в сучасному стилі
Декор стін у вітальні в сучасному стилі

Вітальню називають основною кімнатою житла. Вона відзеркалює смак господарів. Тут зустрічають гостей, проводять затишні сімейні вечори і галасливі святкування. Тому всі дизайнери стверджують, що вкрай важливо ретельно продумати інтер'єр.

У першу чергу при виборі варто відштовхуватися від стилю оформлення інтер'єру вітальні. Незважаючи на всю універсальність, кожен з них має свої особливості. Що в свою чергу трохи обмежує у виборі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кухня-спальня: як грамотно розділити простір

Штори підкреслюють стиль інтер'єру, надають урочистості та нотку затишку. Для класичного інтер'єру найкраще підходять більш щільні, важкі варіанти. Любителям стилю прованс варто придивитися до легким шторам з бавовни, шовку або ситцю.

Вибір декоративних елементів залежить від стилю інтер'єру, який вони будуть підкреслювати. Якщо у вітальні один із сучасних стилів, таких як модерн або хай-тек, то варто придивитися до лаконічним картинам в плоских рамках. Вони краще за все будуть виглядати у вітальні. Для класичного приміщення обов'язково варто придбати картини або дзеркала в об'ємних позолочених рамах.

У вітальні краще ставити диван у центрі, а не під стінами. Це зручно не тільки в повсякденному житті, але і для прийому гостей, рідних.

Щоб прикрасити стіни, варто повісити однакові рамки за формою, розміром чи кольором. Це дозволить створити цілу композицію. Одним з найвідоміших способів прикраси стін є їх розпис фарбами. Цей варіант оформлення досі актуальний і користується популярністю, але стіни мають бути рівними.

Наявність балкона у квартирі завжди є плюсом. Проте його сусідство з вітальнею не усім подобається через невміння поєднання цих посторів. На балконі не обов'язково зберігати консервацію та інші продуктові запаси. Там можна зробити зручне місце для відпочинку.

Добре продуманий балкон - це оазис спокою, в якому ви можете на мить відірватися від реальності і розслабитися. Допоможуть в цьому нестандартні рішення і інноваційний підхід до організації доступного простору.

Зараз ви читаєте новину «Нічого зайвого: показали модні інтер'єри вітальні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути