середа, 07 жовтня 2020 14:05

Вітальня з балконом: як практично поєднати 2 простори
17

Інтер’єр вітальні 2020: як використати балкон
Фото: remontbp.com
Інтер’єр вітальні 2020: як використати балкон
Інтер’єр вітальні 2020: як використати балкон
Інтер’єр вітальні 2020: як використати балкон
Інтер’єр вітальні 2020: як використати балкон

Наявність балкона у квартирі завжди є плюсом. Проте його сусідство з вітальнею не усім подобається через невміння поєднання цих посторів. На балконі не обов'язково зберігати консервацію та інші продуктові запаси. Там можна зробити зручне місце для відпочинку.

Добре продуманий балкон - це оазис спокою, в якому ви можете на мить відірватися від реальності і розслабитися. Допоможуть в цьому нестандартні рішення і інноваційний підхід до організації доступного простору.

Комбінація вітальні з балконом - надзвичайно практичне рішення. Стилістична узгодженість і подібне якість меблів на балконі по відношенню до вітальні буде надзвичайно важливим. Постарайтеся також зробити майданчик продовженням вітальні, не закриваючи диваном або іншими меблями.

Покриття балконної зони повинні бути такими ж, як у вітальні. Між балконом і вітальні може бути встановлена ​​арка, текстиль або скляні двері, які при відкритті стирають кордони між двома просторами, - це рецепт сучасної вітальні з балконом, пристосованої для прийому гостей.

Великі вікна балкона пропускають надмірний яскраве світло в вітальню, тому в цьому випадку не забудьте встановити жалюзі або штори.

Зараз під модним балконом мається на увазі той, в якому використовуються натуральні матеріали, такі як камінь, дерево, ротанг або глина, щоб бути стійкими до перепадів температури і простими в обслуговуванні. Сучасний балкон повинен уникати декоративних елементів, що створюють хаос, наприклад, багато прикрашених горщиків або надмірної гри кольорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Персиковий шик: як стильно обставити вітальню

Для організації такого простору будуть важливі три ключових слова: мінімалізм, функціональність і простота. Форма балкона і наповнює її меблі повинні відповідати простим геометричним формам.

Простота і мінімалізм на балконі означають послідовне використання одних і тих же матеріалів, геометричних форм і кольорів, які можуть забезпечити дуже оригінальний ефект. Архітектурний бетон, загартоване скло або вологостійке дерево - це матеріали, які відмінно впишуться в облаштування сучасного балкона.

Кошик - не лише зручний предмет для зберігання речей, але й стильний елемент декору.

Він гармонійно вписується у будь-який інтер'єр завдяки своєму натуральному вигляду. Чітких правил де краще його встановити - немає. У будь-якій кімнаті, в тому числі й ванній, матиме бездоганний вигляд.

Зараз ви читаєте новину «Вітальня з балконом: як практично поєднати 2 простори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути