пʼятниця, 16 жовтня 2020 16:29

Назвали модні тенденції інтер'єру 2021 року
13

Фото: remontbp.com

У 2021 році затребувані еко-інтер'єри. Для них характерне використання матеріалів природного походження, наявність максимальної кількості джерел природного освітлення, багато зелені, меблі з дерева і переважання природних відтінків.

На другий план поступово відходять варіації оформлення, витримані в якомусь конкретному стилі. У дизайні має переважати персоналізація - перетворення житла відповідно до способом життя його господаря.

Правила інтер'єру на наступний сезон:

1. Популярне раніше оформлення житла "open space" в наступному сезоні здає свої позиції. Дизайнери не рекомендують під час ремонту об'єднувати між собою кухню і вітальню. Однак власникам невеликих будинків і малогабаритних квартир ніяк не обійтися без подібних поєднань в інтер'єрі. Тому треба ставити горизонтальні і вертикальні перегороди з дерева, бамбука або матового скла.

2. Попит на використання в декоруванні приміщень натуральної деревини з кожним сезоном тільки росте, і це не тільки предмети меблів з сосни, горіха або масиву дуба. Дерево сьогодні активно використовується для виготовлення різних стельових конструкцій, обшивки стін, є популярним покриттям підлоги, а також дуже вдало виступає в ролі настінного панно.

3. Дуже затребувані в цьому сезоні оригінальні варіації підвіконь, камінів, стільниць з натурального каменю.

4. Особливим шиком цього сезону є різноманітні натуральні тканини. Їх використовують для пошиття шикарних штор з ламбрекенами, покривал або накидок на стільці.

5. Що стосується меблів, то трендом 2021 року є меблеві гарнітури з берези, модрини, бука або ясена з яскраво вираженим деревним візерунком, якісною фурнітурою і обробкою з оксамиту, велюру та інших видів "дорогих" тканин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічого зайвого: показали модні інтер'єри вітальні

Увага дизайнерів в 2021 спрямована на відчуття легкості. Актуальні поєднання білого, сірого і графітового з будь-якими варіаціями яскравих акцентів, ніжний рожевий колір ранкового неба і тепла гамма пастельних відтінків, від пісочного до кремового.

Не менш актуальні всі відтінки натуральної зелені, наприклад, м'ятний, ніжно-салатовий і навіть темний пляшковий. Також при виборі колірного рішення слід звернути увагу на приглушений сіро-блакитний або глибокий синій відтінок, життєрадісний аквамарин, ніжний теракотовий і відтінок чорної смородини.

Люстра в дитячій кімнаті має не вибирати із загального інтер'єру. Вона повинна не тільки добре освітлювати приміщення, але й радувати око.

Вибір цього предмету у дитячу відрізняється від підбору для звичайної кімнати. Слід насамперед звертати увагу на безпеку, якість та екологічність матеріалів.

Зараз ви читаєте новину «Назвали модні тенденції інтер'єру 2021 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути