пʼятниця, 15 січня 2021 16:32

Назвали 3 модні тенденції будівництва житла
14

Фото: idei-dekoru.com

Мода швидкоплинна і треба за нею слідкувати, щоб бути в тренді. Йдеться не тільки про прості форми будівел та великі вікна, а й про революційні бачення звичних речей. Сферу дизайну інтер'єру зміна модних тенденцій також стосується. Глобальні кліматичні підштовхують інженерів до нового втілення архітектурних ідей.

Про них розповідає Олександра Крищук, столичний дизайнер інтер'єрів.

"Люди мають звикнутися з думкою, що головною в будинку є не вітальня, а кухня. Вона стала центром уваги вдома. Тому світові тенденції в дизайні інтер'єру на 2021 рік надають особливого значення кухонній зоні. Збільшують її розміри і поєднуючи її з вітальнею. Ідеальним варіантом є встановлення острова. Він може виконувати функцію барной стійки для прийому гостей і сніданку. Також візуально відокремлювати зону відпочинку", - наголошує дизайнер.

Також трендом нового року є збільшення значення ванних кімнат. Це вже не просто місце для догляду за собою, а простір для відновлення сил. Тому їх облаштовують так, щоб декор знаходявся в гармонії з баченням власника і внутрішнього світу.

Нові тенденції в ванних кімнатах вибирають покриття в дуже світлих тонах. Це передає спокій і безтурботність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вражаючі зміни: показали житло до і після ремонту

Ще одним трендом є "розумні" будинки.

Автоматизовані системи, які контролюють світло, температуру і безпеку в будинку, будуть все більш затребувані. "Розумний будинок" забезпечує своїм користувачам більший комфорт і більш низькі рахунки за споживання. Впроваджені технологій "розумного будинку" спрямовані на турботу про навколишнє середовище.

У невеликій квартирі одне приміщення виконує різні функції: вітальні, спальні, кабінету. Відокремлення зони для сну створює затишну атмосферу, сприяє розслабленню і повноцінному відпочинку.

Зонування простору допомагає досягнути психологічного і побутового комфорту. Дизайнери дають поради, як розділити кімнату на спальню і вітальню.

Зараз ви читаєте новину «Назвали 3 модні тенденції будівництва житла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути