вівторок, 06 серпня 2019 23:28

На шаленій висоті й за захмарною ціною: зірка серіалу "Друзі" позбувається свого розкішного пентхауса
12

Нинішня вартість пентхауса становить 35 мільйонів доларів.
Фото: latimes.com
Нинішня вартість пентхауса становить 35 мільйонів доларів.
Нинішня вартість пентхауса становить 35 мільйонів доларів.
Нинішня вартість пентхауса становить 35 мільйонів доларів.
Нинішня вартість пентхауса становить 35 мільйонів доларів.

Зірка популярного серіалу "Друзі" актор Меттью Перрі виставив на продаж свій лос-анджелеський пентхаус. Виручити за нього очікує $35 млн.

Знаходиться власність знаменитості на 42-поверсі елітного будинку. Загальна площа цих апартаментів становить 864 квадратні метри. За висоту, на яких розташовані, і чималі габарити ці апартаменти охрестили "маєтком у небі". Пише відоме американське видання The Los Angeles Times.

У пентхаусі Перрі наявні 4 спальні, 5 ванних, простора вітальня, кінозал і кухня. Також є чотири тераси з панорамним видом на місто. До головної спальні прилягає 2 ванні кімнати. Є в ній також величезна гардеробна. Більшу частину цієї спальні займає м'яка зона відпочинку з каміном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По-королівському: розкішний приміський маєток вражає габаритами й багатим інтер'єром

Придбав актор цю нерухомість 2 роки тому. Віддав тоді за неї $20 млн. Перед тим, як в'їхати, вирішив підлаштувати інтер'єр під власні вподобання. Найняв для цього архітектора й дизайнера. Серед зроблених змін — заміна світлих кольорів на приглушені, введення фактурних акцентів та інше.

Будинок, у якому знаходиться пентхаус Перрі, збудували у 2009 році. Усього в ньому 140 апартаментів. Є також фітнес-зал, винний підвал і басейн із комфортабельною зоною відпочинку. Крім того, у розпорядженні мешканців понад 1,5 га приватних садів з пішохідними доріжками.

На нью-йоркському ринку нерухомості з'явився триповерховий пентхаус, який приголомшує розкішним дизайном. Спроектувала його відома британська архітекторка Заха Хадід. Площа цього пентхауса перевищує тисячу квадратних метрів. Продати його планують майже за $49 млн.

Зараз ви читаєте новину «На шаленій висоті й за захмарною ціною: зірка серіалу "Друзі" позбувається свого розкішного пентхауса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути