вівторок, 12 лютого 2019 15:49

На продаж виставили батьківський будинок Дональда Трампа
9

У цьому будинку Трамп провів перші 4 роки свого життя.
Фото: businessinsider.com.au
У цьому будинку Трамп провів перші 4 роки свого життя.
У цьому будинку Трамп провів перші 4 роки свого життя.
У цьому будинку Трамп провів перші 4 роки свого життя.
У цьому будинку Трамп провів перші 4 роки свого життя.

Нью-йоркський будинок, у якому Дональд Трамп жив до 4-річного віку, нині продається. Виручити за колишнє житло 45-го президента США агентство нерухомості планує $2,9 млн.

Знаходиться будинок у районі Квінз на одній із тихих вулиць кварталу Jamaica Estates, розрахованого на заможних представників середнього класу. Збудував оселю батько Трампа в 1940 році. Загальна площа її становить 232 квадратних метри. Спалень у будинку 5. Зовні його оформлено в тюдорському стилі, пише відоме американське видання New York Post.

У 2017 році будинок здавався в оренду на Airbnb. Вартість однієї ночі в ньому становила 725 доларів. Аби привабити охочих переночувати в колишній оселі президента, власники перетворили її на міні-музей: поставили картонну фігуру Трампа в його реальний зріст, розмістили по кімнатам безліч книжок його авторства й різних сувенірів. Перспектива побувати в стінах, де провів частину свого дитинства Трамп, перш за все привабила журналістів. За їхніми відгуками, враження про дім значно зіпсувала відсутність там гарячої води та неприємний запах нафталіну й освіжувача повітря з ароматом лимону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скромно й зі смаком: відомий мільярдер продає свій футуристичний будинок

Раніше показали будинок британської принцеси, який нещодавно з'явився на ринку нерухомості. Представляє собою він класичний заміський особняк на 10 спалень. Знаходиться на 15 акрах приватної території, більшу частину якої займають сади й лісові насадження. Будівництво цього особняка датується 17-м століттям.

Зараз ви читаєте новину «На продаж виставили батьківський будинок Дональда Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути