неділя, 26 травня 2019 23:58

Модний інтер'єр літа: дизайнери дали 5 порад
12

У новому літньому сезон будуть модними яскраві експерименти.

1. Модним стало облаштування житла в пудрових кольорах. Доречними будуть товари у коралових відтінках, починаючи від кольору коричневого цукру до відтінків рум'яного абрикоса з легким дотиком рожевого кольору. Всі вони налаштовують на ідеальний літній настрій, який так добре поєднується з теплим сонцем та часом для відпочинку.

Природні матеріали легко поєднуються з важливими деталями, такими як вишивка, бахрома та кераміка. Бамбук, який існує далеко поза межами осель, цього літа став невіддільною частиною нового тренду.

2. Спокій природи та безмежність Північного моря наштовхують на відчуття власної цілісності, що дозволяє скандинавам знайти внутрішню рівновагу.

Стиль Відтінки півночі поєднує блакитні та зелені відтінки моря та неба з рівними простими формами. Все це втілено у металі та склі. Кольорова палітра чітко проглядається в текстильних виробах, прикрасах та меблях. Всі відтінки стишені, кольори заземлені та спокійні - подібно самим скандинавам. Контрасти між кольорами та формами роблять цю тенденцію дуже контрастною.

3. Незвичайні поєднання кольорів

В тренді плавний перехід кольору з одного відтінку в інший. Актуально виглядають стіни пофарбовані в техніці "градієнт", а також ефект бензинової плівки на водній поверхні. Однотонні стіни можна прикрасити сріблястими відблисками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Креативний дизайн: показали способи зробити меблі зі старих бочок

4. Будинок - оранжерея

У моді залишається як і раніше еко-стиль. Дизайнери рекомендують використовувати якомога більше живих рослин, що в'ющоїся зелені.

5. Акцент на стелю

Ті хто хочуть виділитися в 2019 році переміщують акцент зі стін на стелю. Тоді ви зумієте створити по істині креативний дизайн, в хід підуть геометричні візерунки, контрастні шпалери або пофарбовані конструкції.

Скло надійно захищає стіни від будь-яких забруднень. Будь-то бризки води, чи жиру — усе це зі скляної поверхні легко витерти. Тому такий матеріал є ідеальним для покриття стін кухні. Ним сміливо можна замінити керамічну плитку, якою зазвичай оздоблюють зони поруч із раковиною, плитою й робочими поверхнями.

Стіни під склом можуть бути пофарбовані або оздоблені шпалерами. У будь-якому випадку скляне покриття захистить їх від щонайменших забруднень.Крім того, за рахунок ідеальної гладкості та блиску скло надасть інтер'єру більш витонченого вигляду.

Зараз ви читаєте новину «Модний інтер'єр літа: дизайнери дали 5 порад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути