Ексклюзиви
четвер, 28 січня 2021 16:16

Модні люстри: як підібрати стильне освітлення в кімнату
14

Інтер’єр 2021: як підібрати модну люстру
Фото: noviydom.com.ua
Інтер’єр 2021: як підібрати модну люстру
Інтер’єр 2021: як підібрати модну люстру
Інтер’єр 2021: як підібрати модну люстру
Інтер’єр 2021: як підібрати модну люстру

Жодна кімната не обходиться без штучного освітлення. Цього року модно вибирати дизайн люстри в сільському стилі. Вони додають витонченість і невимушеність будинку. Крім кантрі, часто можна було зустріти люстри в стилі еко або мінімалізм.

Тенденції дизайну, як і будь-які інші модні тенденції, мають, як правило, циклічний характер. Часом може здатися, що так само швидко, як з'являються нові форми і стилі, вони знову відкладаються на дальню полицю, поки якийсь дизайнер не повертається до них у пошуках натхнення. І внутрішнє освітлення - включаючи світильники, люстри, підвіски або бра - нічим не відрізняється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайн вітальні у 2021 році: як гармонійно розставити меблі

Чіткі і лаконічні лінії дозволяють створювати яскраві акценти в різних частинах кімнати.

Також стильно комбінувати декілька матеріалів. Це може бути пластик, скло, метал, дерево. Такі елементи декору виглядають дуже оригінально і привертають до себе увагу.

Темні відтінки виглядають дуже контрастно і стильно. Саме тому такі люстри зараз на піку популярності. Відмінно поєднується як з яскравим, так і з більш стриманим оформленням інтер'єру.

Вибираючи люстру , важливо також оцінювати розміри приміщення. У маленьких кімнатах можна обійтися одним центральним освітлювальним приладом. Для великих просторів потрібно вибрати або круглу люстру з великою кількістю лампочок, або ж задуматися про додаткові системах освітлення.

Складно вибирати не тільки люстри, а й самі меблі у тісній кімнаті. Навіть квартира-хрущовка може виглядати стильно та затишно. Для цього власникам таких малих площ варто подумати, як організувати простір функціонально. Використовуйте сучасні рішення, відмовтеся від занадто яскравих відтінків.

Пастельна колірна гамма допоможе візуально зробити кухню просторішою. Але від білого кольору краще відмовитися.

Зараз ви читаєте новину «Модні люстри: як підібрати стильне освітлення в кімнату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути