четвер, 04 травня 2017 14:56

Меблі-трансформери за хвилину міняють кухню на спортзал
16

Меблі-трансформери розширять дім
Фото: google
Меблі-трансформери розширять дім
Меблі-трансформери розширять дім
Меблі-трансформери розширять дім
Меблі-трансформери розширять дім

Розкладні столи та меблі, які одночасно можуть виконувати кілька функцій, у невеликій квартирі дозволять займатися офісною роботою, фізкультурою та дитячими забавами водночас. Про це розповів Gazeta.ua столичний дизайнер Сергій Махно.

"Досить часто люди замовляють так звані зони-трансформери. Наприклад, коли є столик, який розкладається та змінює форму. За ним вранці можна дивитися у дзеркало, вмонтоване у кришку, в ввечері - поставити комп'ютер та доробити, що не встигли в офісі", - розповідає дизайнер.

Столи-трансформери кріплять до стін та забирають, щоб мати більшу площу. А також опускають висоту, якщо потрібно використати їх у вигляді тумби біля дивану. Існують також стільці, на яких можна сидіти, а потім скласти до форми підставки для вазонів з кількома полицями або перетворити у кімнатну драбину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як створити куток для релаксу в себе у дворі

Для людей, які люблять фізичні вправи, існують фітнес-меблі. Це шафи, полиці яких можуть одночасно виконувати функцію спортивної драбини, стільці, на яких можна і сидіти, і качати прес одночасно, та розкладні стінки з пружинами-човниками.

"У великих містах є багато гарних фінтес-залів, тому люди, які туди ходять, не хочуть виділяти цілу кімнату під заняття спортом. Замість цього купують меблі трансформери, та тренуються на кухні або у кутку у спальні, який можна перебудувати під потребу", - розповідає Махно.

Українці, які зводять нові будинки та роблять генеральний ремонт в квартирі, з задоволенням оформлюють окремі куточки, а то і цілі кімнати для занять фітнесом. Драбини та турніки ставлять у дитячих кімнатах, а дорослі розміщують по кілька тренажерів та спортивних доріжок в одному домі. Про це розповідає дизайнер інтер'єру Вікторія Жирякова.

Зараз ви читаєте новину «Меблі-трансформери за хвилину міняють кухню на спортзал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути