вівторок, 25 квітня 2017 17:21

Як створити куток для релаксу в себе у дворі
15

У дворі може бути кілька зон відпочинку
Фото: ladnydom.pl
У дворі може бути кілька зон відпочинку
У дворі може бути кілька зон відпочинку
У дворі може бути кілька зон відпочинку
У дворі може бути кілька зон відпочинку

Велика територія з зеленню, вільний простір, вид на небо та водойму - деякі з ідей, реалізувавши які людина може створити зручний простір для відпочинку. Ідеї організації такого місця пропонує e-ogrogy.pl.

У великому подвір'ї можна створювати кілька куточків з вільним простором, який більше пасує кожному з членів родини. Тераса з грілем, великим столом або меблями підходить для тих людей, які люблять проводити вільний час в компанії. Майданчик з альтанкою можна розташувати подалі від дому.

Любителі відпочинку наодинці можуть зробити майданчик з лежаком та лавками, які відділяються від решти частини двору рослинністю. Для відпочинку дітей можна встановити майданчик, де зручно погратися та поганяти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готель підвісили на дереві

Якщо у вас невеличкий двір, територію для відпочинку можна відділити огорожею з важких матеріалів, яка не пропускає шум, а також елементами малої архітектури. Тут можна встановити парасолю від сонця, міні-басейн та лежаки.

Будувати слід за таким правилом, що чим більше людей будуть користатися територією для відпочинку, тим надійніші матеріали слід застосовувати. Якщо ж туди ходить одна-дві людини, більша вірогідність, що траву у клумбах ніхто не потопче, а речі не зіпсує. Також варто враховувати, що меблі на вулиці піддаються впливу погоди. Добре сполучати бетон, дерево, метал та скло.

Пташки, зорі та дерева виготовляє з паркету дизайнер інтер'єру Олексій Стешак. Він показав одну зі своїх робіт проекту The Hardwood Floor with Ceramic Birds (Підлога з листяними деревами та керамічними птахами). Її приготував для салону краси.

Зараз ви читаєте новину «Як створити куток для релаксу в себе у дворі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути