Ексклюзиви
пʼятниця, 25 червня 2021 11:40

Літній затишок: як облаштувати стіл у саду
13

Пікнік на свіжому повітрі: ідеї для дачі
Фото: zelenasadyba.com.ua
Пікнік на свіжому повітрі: ідеї для дачі
Пікнік на свіжому повітрі: ідеї для дачі
Пікнік на свіжому повітрі: ідеї для дачі
Пікнік на свіжому повітрі: ідеї для дачі

Влітку кожному хочеться проводити більше часу на свіжому повітрі. Тому варто поставити стіл на веранді або у садку. У цьому матеріалі ви знайдете ідеї, як зробити його затишним.

1. Для ефектного обіднього столу не обов`язково мати новісінькі меблів. Вони можуть бути потертими, різними. Це виглядатиме набагато затишніше, ніж готовий комплект пластикових меблів з садового магазину.

2. Застелити скатертину для святкової вечері або зустрічі із друзями. Цей варіант непрактичний, на відміну від клейонки. Але вона такого ефекту не створить. Родинні "реліквії" тримайте подалі від вулиці. Підійдуть бюджетні скатертини або відрізки тканини.

3. Дуже ошатно на обідньому вуличному столі виглядатиме сервіз, знайдений за безцінь на просторах Інтернету або у родичів. Нехай це буде не "збірна солянка" непотрібного нікому посуду, який між собою не поєднується, а викинути шкода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Декоративний млин в саду: як прикрасити ділянку

4. Букет із живими садовими або польовими квітами доречний на будь-який стіл. Вони додають особливу атмосферу у звичайний день. Не обходьте увагою і солонку чи фруктовий кошик.

5. Освітлення

Стіл у саду виглядатиме магічно, якщо додати світло – лампи, ліхтарики, гірлянди або свічки. Для більшої безпеки варто поставити закриті свічники або штучні на батарейках.

До будь-якого дизайну кухні можна підібрати доріжку на стіл. Вона кладеться в центрі столу по довгій стороні. Зверху ставляться тарілки, келихи, кладуться прилади.

Щоб визначитися з шириною бігунка, поділіть ширину стільниці в два або три рази. По довжині доріжка може перевищувати її на 30 см, щоб краю красиво спадали з кожного кінця, але цю рекомендацію можна не дотримуватися.

Зараз ви читаєте новину «Літній затишок: як облаштувати стіл у саду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути