вівторок, 08 червня 2021 02:28

Літній відпочинок на віллі з басейном: показали вражаюче житло
13

У Бразилії закінчили дивовижний будинок з басейном
Фото: archdaily.com
У Бразилії закінчили дивовижний будинок з басейном
У Бразилії закінчили дивовижний будинок з басейном
У Бразилії закінчили дивовижний будинок з басейном
У Бразилії закінчили дивовижний будинок з басейном

У Бразилії закінчили будівництво сімейної резиденції, від якої захоплює подих. Вона має площу 300 м² із просторим подвір'ям, яке прикрашає басейн. Навколо ростуть екзотичні рослини.

Будівля складається з двох взаємопов'язаних блоків, "вітальні" та "спальної зони". Обидва підтримують постійний візуальний зв'язок із садом та головним будинком.

Дизайн інтер'єру був розроблений та розроблений Maresca Interiors. Їхній підхід знайшов рівновагу з архітектурою, включаючи відчуття місця, пов'язаного з місцевими традиціями.

"Ми шукали натхнення у місцевій рослинності, в навколишній архітектурі. Хотіли повернутися до "основ", щоб відновити зв'язок з природою. Архітектурна відповідь дозволила цілісний підхід до відновлення споживача з природою. Ми хотіли, щоб архітектура працювала з ландшафтом, а не пристосовувалась до нього. Збережений зрілий сад послужив опорою для того, щоб новий будинок біля басейну обертався навколо. Внутрішні простори були відкриті, щоб стати зовнішніми кімнатами, що зливаються з садом. Сад став серцем будівлі", - пояснив дизайнер Марсело Анієлло.

Великі розсувні панелі висотою 3,5 м і шириною 4 м для вітальні відкривають внутрішній простір до тераси біля басейну, дозволяючи саду розширюватися всередині.

Спальне крило "загорнуте" в місцеві евкаліптові палички, фільтруючи природне світло через фасад. Це створює відчуття спокою, але зберігає приватність зовні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали покриття стін, яке замінює кондиціонер

Меблі розробляли та виготовляли місцеві ремісники із суворо місцевих матеріалів. Мистецтво, частина якого походить від корінних племен Амазонки та від місцевих художників.

Архітектурна компанія Studio de.materia завершила будівництво двох гостьових будинків в Карпачі. Це польський гірськолижний курорт біля підніжжя гори Снєжка.

Ці чотириповерхові сучасні апартаменти мало вибиваються із загальної картини природи. Усе завдяки приглушених тонах та поєднанню каменю та дерева. Для легкості та більшого проникнення світла, у будинку багато скляних стін.

Зараз ви читаєте новину «Літній відпочинок на віллі з басейном: показали вражаюче житло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути