пʼятниця, 16 жовтня 2020 02:28

Кухонні годинники: показали вигадливі елементи інтер'єру
13

Інтер’єр кухні 2020: як підібрати годинник на стіну
Фото: houseofdream.com.ua
Інтер’єр кухні 2020: як підібрати годинник на стіну
Інтер’єр кухні 2020: як підібрати годинник на стіну
Інтер’єр кухні 2020: як підібрати годинник на стіну
Інтер’єр кухні 2020: як підібрати годинник на стіну

Кухню важко уявити без годинника і не тільки тому, що там готують їжу. А й збирається вся родина. Залишається зробити цю зручну річ і ще й креативною.

Великі годинник не тільки прикрасить інтер'єр, але й підкреслить ваше почуття стилю. Він може взяти на себе основну роль, підкреслюючи незвичайність всього інтер'єру.

Для того, щоб годинник не вибивалися із загального стилю, їх варто підбирати такі, щоб вони мали щось спільне в дизайні кухні. Це можуть бути такі елементи, як кухонні фасади, штори, настінні або стельові світильники тощо. Тоді вони гармонійно впишуться в наявний інтер'єр кухні.

Американський кантрі любить годинник в металевих або дерев'яних оправах ретро-дизайну.

Стиль лофт в більшості випадків має на увазі великі простори, де завжди цікаво виглядають металеві конструкції годин великих розмірів.

Поп-арт - це, частіше за все, незвичайна форма, але один зрозумілий і яскравий колір.

Хайтек - метал і скло.

Класика не претендує на вишукування і вибирає для себе класичний круглий, квадратний чи овальний корпус з арабськими цифрами.

Одне з найцікавіших рішень - це об'єднати на одній стіні кілька годин різного формату, але єдиного стилістичного напряму. На додаток до цього на годиннику можна виставити різний час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильний сірий: як поєднати кольори в інтер'єрі

Для світлих стін, добре підійдуть варіанти зі світлим циферблатом, але з темним корпусом, стрілками і цифрами. відповідне правило рекомендується використовувати і для будь-яких кольорових стін. Тоді вони точно стануть частиною інтер'єру кухні.

Для кухні оформленої в нейтральних спокійних тонах, за допомогою годинника можна привнести в її інтер'єр нотку яскравості, щоб розбавити нудний інтер'єр. Для цього потрібно підібрати модель оформлену в яскравих кольорах, або ж модель з незвичайним, креативним корпусом.

Цю деталь краще вішати біля робочої поверхні, а не навпроти неї. А то значить людині доведеться постійно розвертатися всім корпусом назад, щоб стежити за часом.

Якщо не кутова кухня, то годинник можна повісити на протилежній від вікна стіні.

У невеликих кімнатах часто доводиться іти на компроміси. Наприклад, поєднувати зону відпочинку із перекусом. Кухня зі спальним місцем - це не фантастика. Така кімната може бути зручною і класною. добірку фото-ідей та дизайн-підказки.

Перше, що треба зробити - поставити потужну витяжку і готувати завжди з нею. Вибрати тиху побутову техніку.

Зараз ви читаєте новину «Кухонні годинники: показали вигадливі елементи інтер'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути