Ексклюзиви
четвер, 11 листопада 2021 17:11

Кухня в стилі конструктивізм: 8 порад дизайнера

У кухні практичність та зручність відіграють критично важливу роль. Ці риси — характерні конструктивізму. Стиль з'явився у 20-х роках минулого століття. Але його принципи затребувані через 100 років.

  На сайті "ВіЯр Базар" є багато корисних порад та оглядів від досвідчених дизайнерів
На сайті "ВіЯр Базар" є багато корисних порад та оглядів від досвідчених дизайнерів

Інтер'єр кухні у стилі конструктивізм

Дизайнери відзначають кілька характерних рис:

  1. Лаконічні форми.

  2. Мінімум прикрас.

  3. Практичність.

  4. Монохромні рішення.

  5. Раціональний розподіл внутрішнього простору меблів.

Все це забезпечує максимальну практичність та функціональність. Ліжко — потрібне для сну, шафи на кухні — для зберігання в порядку начиння та продуктів. У той час виробництво меблів на замовлення сприймалося як надмірність. Відкривалися великі заводи. Починалася ера масового виробництва.

У сучасних умовах конструктивізм зазнав змін. Фабрична продукція не дозволяє використовувати простір кухні максимально раціонально. Навіть у типових міських квартирах мешкають люди з унікальними уявленнями про зручність. Тому дизайнери рекомендують знайти майстрів, які виготовлять меблі на замовлення. Такий підхід дозволяє врахувати всі індивідуальні вимоги та створити максимально зручний простір для приготування їжі.

Практичні меблі — лише одна з особливостей стилю. Створюючи інтер'єр кухні, важливо дотримуватися інших рис:

  1. Відсутність прикрас та принтів на стінах. Монохром та рівні поверхні — обов'язкова умова.

  2. Кольорова палітра — білий, чорний, сірий. З розвитком стилю дизайнери розширили спектр. У конструктивізмі можна використовувати жовтий, червоний, коричневий.

  3. В одному інтер'єрі не більше трьох кольорів. Можна грати з відтінками та насиченістю.

Якщо хочете дізнатися більше про конструктивізм, вивчити фото інтер'єрів у цьому стилі, почитайте блог на сайті "ВіЯр Базар". Тут багато корисних порад та оглядів від досвідчених дизайнерів.

  На сайті "ВіЯр Базар" є багато корисних порад та оглядів від досвідчених дизайнерів
На сайті "ВіЯр Базар" є багато корисних порад та оглядів від досвідчених дизайнерів

Чому слід шукати меблярів на сайті Viyar Bazar

Статті про оформлення інтер'єрів — лише частина пропозицій онлайн-порталу. Сервіс надає можливість знайти майстрів, які зроблять меблі на замовлення з урахуванням будь-яких вимог. Тут публікуються оголошення з пропозиціями послуг від професіоналів із різних регіонів України. На сайті пройшли реєстрацію дуже багато меблярів. Ви обов'язково знайдете майстра, який відповідає повному спектру вимог.

До послуг користувачів є система фільтрів. Якщо вас цікавить виготовлення меблів на замовлення, вкажіть назву міста. Ви бачитимете лише пропозиції місцевих майстрів. Можна вказати у фільтрі ціновий діапазон та інші особливості замовлення.

Усі майстри на порталі мають певний рейтинг. Він формується на основі кількості успішно завершених проектів та відгуків клієнтів. Вивчивши рейтинги, ви зможете замовити роботу майстра з потрібним рівнем кваліфікації.

На сайті Viyar Bazar є онлайн-калькулятор. З його допомогою можна здійснити попередній розрахунок вартості роботи. Вкажіть параметри меблів у заявці. Калькулятор швидко визначить приблизний кошторис з урахуванням актуальних цін.

Зараз ви читаєте новину «Кухня в стилі конструктивізм: 8 порад дизайнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути