Ексклюзиви
пʼятниця, 22 травня 2020 02:29

Кухня по-скандинавськи: показали стильний інтер'єр
17

Скандинавський інтер’єр на кухні завжди світлий
Фото: remontbp.com
Скандинавський інтер’єр на кухні завжди світлий
Скандинавський інтер’єр на кухні завжди світлий
Скандинавський інтер’єр на кухні завжди світлий
Скандинавський інтер’єр на кухні завжди світлий

Кухні в скандинавському стилі відомі у всьому світі. Без зайвих прикрас, витончених рельєфів або вишуканих деталей вони спонукають вас готувати в легкій і приємній атмосфері.

Для цього стилю використовують тільки світлі і нейтральні відтінки, які допомагають відбивати світло. Цей та інші прийоми варто використати при облаштуванні кухні. Тоді вони виглядатиме просторою та вишуканою.

Далі про них у статті, пише Remontbp.

Скандинави люблять біле, тому інтер'єри в такому оформленні завжди мають багато світла. Вони зачаровують своєю простотою, свіжістю і аранжуванням.

Дерев'яні елементи найчастіше використовуються на стільниці і відкритих полицях. Однак деревину завжди дозують в помірних кількостях, щоб не заважати чистоті білого.

Фасади шаф гладкі або з невеликими, простими рамами, досить білого кольору з добавками натурального дерева.

Часто на кухнях в скандинавському стилі з'являються підвісні полки. Вони можуть бути повністю відкриті, а також приймати форму доповнення на бічній панелі. Полиці зазвичай закриваються скляними дверима, а під ними часто з'являються гачки, на яких вішають тканини або кухонне приладдя.

Дуже добре виглядають відкриті полиці з натурального дерева. Вони є безсумнівним прикрасою, але також виконують свою функцію сховища.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Африканський інтер'єр вражає своєю розкішшю

Прикраси для кухні в скандинавському стилі можна відрізнити за формою, кольором або малюнку. Ось чому в такій кімнаті ви знайдете різні види банок для сипучих продуктів, плетені кошики і квіткові горщики з травами.

Кухонні прикраси не можуть бути нав'язливими у великій кількості. Навіть жалюзі, що прикрашають вікна, дуже ніжні і майже невидимі.

Стиль оформлення балкона повністю залежить від індивідуальності господарів. І маленький, і великий, він може стати улюбленим місцем для проведення вільного часу, щоб пити запашну каву. У будь-якому випадку, ця місце повинна бути добре продумано.

Потрібно оформити дане приміщення квартири не тільки ефективно, але і функціонально.

Зараз ви читаєте новину «Кухня по-скандинавськи: показали стильний інтер'єр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути