четвер, 01 лютого 2018 16:55

Кімната для дівчинки: цікаві варіанти оздоблення від дизайнера
28

Кожна дитяча кімната для дівчинки виглядає по-своєму. В одних вона сіра, а в інших рожева. Незалежно від віку маленької господині, її кімната повинна бути світлою і добре провітрюватися.

Кімната для немовляти

До дизайну цього приміщення необхідно підійти не стільки з точки зору моди і стилю, скільки з боку емоційного комфорту немовляти і його батьків. Достатній рівень вологості і освітлення буде ключовим моментом. У кымнаты витриманый в пастельних тонах дитині буде простіше засипати.

Дитяча для дошкільнята та учениці початкових класів

Необхідно буде замислитися над системою зберігання для іграшок і книг - найкраще мати запас в кількості полиць.

Фахівці рекомендують використовувати "зростаючі меблі" - рівень стільниці столу і висота сидіння, спинки стільця регулюється в залежності від росту дитини. Зростаюча меблі не тільки ергономічна, але і виглядає сучасно, модно, вона здатна легко вписатися в актуальний дизайн дитячої кімнати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кімната для хлопчика: найважливіші моменти в оформленні

Складність створення дизайну кімнати дошкільнята полягає не тільки в тому, що кожній функціональній зоні необхідно приділити особливу увагу і знайти достатню кількість вільного простору. Знайти компроміс на цьому етапі найпростіше за допомогою декору - стікери-наклейки з улюбленими персонажами, постільна білизни з героями мультфільмів або штори в тематичному виконанні допоможуть обійтися малими фінансовими жертвами.

Кімната дівчинки-підлітка

Можна знехтувати зоною для ігор, приділивши особливу увагу лише сегменту сну і відпочинку, робочого місця і систем зберігання. Але ситуація ускладнюється тим, що дівчинка-підліток найчастіше непросто бере участь в створенні інтер'єру власної кімнати, а бажає приймати рішення від вибору оздоблювальних матеріалів до дизайну меблів і декорування приміщення. Знайти компроміс з бажаннями і можливостями батьків буває непросто.

Кольорові рішення для дівочої кімнати

Кімнати для дівчат можна робити не тільки в рожевих тонах. Цікаво виглядає білий колір, який створює легкі образи і підходить для малогабаритних приміщень. Можна вибрати білий колір як в якості основи обробки, на тлі якого буде розташовуватися рожева меблі, так і вчинити з точністю до навпаки - білосніжна меблювання буде ефектно виділятися на тлі стін з глибоким відтінком рожевого.

Ще одне ефектне і сучасне поєднання рожевих відтінків можливо при використанні сірого кольору. Блідо-сірий або темний графітовий тон для підкреслення геометрії приміщення, створення контрасту. Сірий колір досить нейтральний для створення красивих комбінацій з різними відтінками рожевого.

Ще один типово "дівчачий" колір для оформлення інтер'єру - фіолетовий (різні відтінки бузкового). Можна вибрати пастельні, світлі відтінки фіолетового для створення оздоблення приміщення або звернутися до глибоких, насичених тонів для створення акценту - це може бути і ціла поверхню (стіна або її частина), і текстильне оформлення спального місця або вікон.

ницею у віці. Можливий варіант, при якому між дівчатками неможливо знайти компромісу у вирішенні розміщення спальних місць на нижньому і верхньому рівні. В такому випадку розташування ліжок буде залежати тільки від розмірів і форми приміщення. У квадратній кімнаті можна встановити спальні місця паралельно біля стін або перпендикулярно, зайнявши один з вільних кутів.

Зараз ви читаєте новину «Кімната для дівчинки: цікаві варіанти оздоблення від дизайнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути