четвер, 20 липня 2017 15:33

Класичний інтер'єр по-новому: 5 правил оформлення
24

Фото: remontbp.com

Неокласичний інтер'єр вдало використовувати як у просторому будинку, так і квартирі. У ньому класична витонченість відтворена за допомогою сучасних меблів. Загальна картина інтер'єру представлена ​​в приглушених, пастельних тонах.

5 правил оформлення неокласичного дизайну:

1. Переважають кольори природного походження. Всі відтінки білого, пісочного, охристого, бежевого, сірого, коричневого, золотистого кольорів є базовими тонами для створення загального настрою інтер'єру. Більш темні, колоритні, іноді навіть яскраві кольори використовуються в якості ненав'язливих акцентів.

2. Вітаються просторі, світлі приміщення з високими стелями і великими вікнами.

3. Меблі розставляються відповідно до канонічних принципів симетрії чи розрідженості. Наприклад, в рамках вітальні найпростіше побудувати симетрію навколо каміна - пара однакових крісел біля нього, кавовий столик в центрі або кілька невеликих підставок (тумб) аналогічного дизайну, розставлених симетрично м'яких меблів - всі ці прийоми дозволяють створити впорядкованість і лаконічність в загальну картину приміщення.

Меблі і декор не повинні захаращувати простір. Відчуття простору і свободи - невід'ємна частина концепції неокласицизму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як міжкімнатними перегородками з однокімнатної квартири зробити апартаменти

4. При створенні інтер'єру в стилі неокласика використовуються колірні рішення і принти, які не дратують погляд. Ніяких оптичних ілюзій і малюнків, які змушують задуматися, зосередитися на зображенні - тільки прості і ненав'язливі мотиви в оформленні, близькі до природи.

5. Освітлювальні прилади виступають в якості декору. Актуальними є розкішні, багаті на декоративні елементи модель люстр, настінні бра та підлогові торшери з красивими абажурами. Вони наповнюють кімнату не тільки штучним освітленням, а й блиском скла.

Зараз ви читаєте новину «Класичний інтер'єр по-новому: 5 правил оформлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути