понеділок, 01 червня 2020 11:56

Інтер'єр у фіолетових відтінках: як вдало пограти з кольорами
15

Інтер'єр 2020: у фіолетову кімнату додають відтінків металіку
Фото: yakrobitiremont.pp.ua
Інтер'єр 2020: у фіолетову кімнату додають відтінків металіку
Інтер'єр 2020: у фіолетову кімнату додають відтінків металіку
Інтер'єр 2020: у фіолетову кімнату додають відтінків металіку
Інтер'єр 2020: у фіолетову кімнату додають відтінків металіку

Зараз мода на яскраві та сміливі колірні поєднання. Виникає безліч сучасних віянь і дизайнерських думок з приводу використання того чи іншого відтінку, як у дизайні приміщень, так і в одязі, аксесуарах та інших дрібницях. Одним із таких кольорів є фіолетовий. Він багатогранний, оскільки має просто величезну кількість відтінків – фіалковий, фуксія, лавандовий, баклажановий, бузковий.

Неможливо створити чисто фіолетову кімнату. Необхідно яким-небудь способом відтіняти насичені і контрастні кольори. Це можна зробити за допомогою ніжних відтінків інших кольорів, які внесуть в приміщення більше світла.

Він гармонійно виглядає з нейтральним сірим - вони забезпечують один одному ідеальний баланс між ефектністю і елегантністю. Таке поєднання ніколи не вийде з моди - адже воно одночасно чуттєво і спокійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спальня в стилі лофт: показали стильні варіанти оформлення кімнати

Фіолетовий вдало комбінується з різними металевими відтінками - наприклад, поєднання фіолетового з бронзою виглядає дуже стильно. Металік додає інтер'єру відчуття дорожнечі і витонченості. Якщо вам хочеться створити більш холодний і мужній інтер'єр, комбінуйте фіолетовий зі сріблом, сталлю, хромом.

Фіолетовий в поєднанні з рожевим створює дуже гармонійну, романтичну обстановку. Кімната в такому колірному рішенні буде схожа на квітучий сад. Разом ці кольори здаються дуже солодкими, ніжними і казковими, що відмінно підійде для спальні, гламурної вітальні,

Для порівняння, інтер'єр у фісташковому кольорі - це новий тренд. Цей колір додасть інтер'єру вишуканості, освіжить, внесе частинку природи. Він допоможе візуально розширити приміщення, тому його можна використовувати для. За допомогою нього можна додати приміщенню легкості.

Фісташкові відтінки ідеально підійдуть, якщо ви хочете створити ефект просторого, що не завантаженого предметами приміщення. Дизайнери використовують цей колір для додання приміщенню особливого затишку.

Зараз ви читаєте новину «Інтер'єр у фіолетових відтінках: як вдало пограти з кольорами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути