Ексклюзиви
середа, 27 травня 2020 02:28

Спальня в стилі лофт: показали стильні варіанти оформлення кімнати
15

Стиль лофт 2020: показали варіанти оформлення спальні
Фото: goldenplaza.com.ua
Стиль лофт 2020: показали варіанти оформлення спальні
Стиль лофт 2020: показали варіанти оформлення спальні
Стиль лофт 2020: показали варіанти оформлення спальні
Стиль лофт 2020: показали варіанти оформлення спальні

Спальня в стилі лофт відноситься до сучасного напрямку дизайну. Цей стиль з'явився в той час, коли виробничі фабрики в Америці почали зупинятися і залишати просторі приміщення. У них оселилися художники та інші представники богеми, які намагалися прикрасити свої будинки, але грошей на дорогий ремонт і меблі у них не було, і тому все виходили з положення як могли.

Одна частина величезного приміщення залишалася обштукатуреної, в другій, прямо навпроти кухонного гарнітура стояв ліжко. Зверху над усім цим висіла величезна кована люстра, запозичена з класичного стилю. Ось власне так і з'явився всіма улюблений на сьогодні стиль лофт.

Красива спальня в стилі лофт, фото якої просто переповнили інтернет - це складний дизайнерський проект, який тільки виглядає бідно, а насправді в його створення вкладено багато грошей і зусиль.

Найкраще стиль лофт підходить для оформлення квартир-студій. Наявність однієї великої кімнати, в якій, суміщені і кухня, і спальня, і вітальня - це те, що потрібно для стилю лофт.

Ще одна характерна риса стилю полягає в специфічному тандемі грубої обробки і вантажного декору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акцентна стіна в спальні: показали яскраві варіанти

Одна з головних особливостей лофт полягає в його матеріалах і обробці. Грубі стіни, з яких подекуди поотвалівалісь великі шматки штукатурки і оголилися цегляні стіни - це так в дусі лофт.

Що стосується практичності, то навряд чи хтось з бажаючих зробити ремонт у себе вдома погодитися на те, щоб в його спальні були по-справжньому голі стіни. Неакуратність, бруд і холод не найкращі супутники для кімнати, призначеної для відпочинку. Тому в сучасному лофт, використовуються імітують елементи.

Оголяти стіну до цегли вам не доведеться, спеціальні накладки, в точності повторюють рельєф і вид блоків стануть чудовою альтернативою. Такий вибір буде більш естетичним, акуратним, теплим і безпечним.

Оформлення вузької кімнати приносить багато запитання та складнощів. І не важливо це вітальня, спальня чи кухня. Всю є свої нюанси, яких можна уникнути правильними підходами.

Хазяям подібних кімнат часто доводиться вибирати з двох одно: естетику або зручність. Повноцінно розставити меблі і не перевантажити приміщення – на перший погляд завдання непосильне.

Зараз ви читаєте новину «Спальня в стилі лофт: показали стильні варіанти оформлення кімнати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути