пʼятниця, 05 жовтня 2018 17:00

Джонні Депп позбувається улюбленої ферми
15

За цю ферму Джонні Депп просить 1,6 мільйонів доларів.
Фото: dailymail.co.uk
За цю ферму Джонні Депп просить 1,6 мільйонів доларів.
За цю ферму Джонні Депп просить 1,6 мільйонів доларів.
За цю ферму Джонні Депп просить 1,6 мільйонів доларів.
За цю ферму Джонні Депп просить 1,6 мільйонів доларів.

Зірка "Піратів Карибського моря" Джонні Депп виставив на продаж мальовничу кінську ферму. Придбав її актор ще в далекому 1995 році за $950 тисяч. У 2001 продав за $1 млн, але через 6 років знову викупив уже за вдвічі вищу ціну.

Ферма Деппа знаходиться в місті Лексінгтон штату Кентуккі. Загальна площа її становить 16,5 га. Головний будинок займає 558 квадратних метрів. У ньому знаходяться 7 спалень, 6,5 ванних, простора вітальня, кімната відпочинку й кухня. Інтер'єр дому виконано в рустикальному стилі. Спальні тут невеликі й затишні, пише відоме британське видання Dailymail.

Окрім головного дому, на фермі є будиночок для гостей, 3 комори, гараж на 4 машини, величезний басейн і теплиця. Окремо облаштовано просторий кінський двір. На його території знаходиться 15 конюшень, 2 сараї, 4 автоматичні поїлки, загін для випасу, ще 1 гостьовий будиночок і окреме житло для персоналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкішний особняк Едді Мерфі готові продати на аукціоні за будь-якою ціною

Рік тому Депп намагався продати цю ферму на аукціоні. Максимальну суму того разу запропонували $1,4 мільйони. Менеджер зірки відхилив ставку, оскільки тоді ця сума здалася занизькою.

Раніше розповіли, що за неймовірною ціною продає приголомшливої краси особняк колишня перша ракетка світу Серена Вільямс. За свій будинок спортсменка просить $10 млн. У ньому є 6 спалень, 7 ванних кімнат, вишукана вітальня з мармуровою підлогою, бібліотека, кухня в класичному стилі, елегантна їдальня, простора гардеробна з окремим приміщенням для перевдягання, укомплектований тренажерний зал і навіть міні-салон краси.

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп позбувається улюбленої ферми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути