Ексклюзиви
середа, 03 жовтня 2018 17:45

Розкішний особняк Едді Мерфі готові продати на аукціоні за будь-якою ціною
12

Стартова ціна для торгів за особняк буде довільною.
Фото: dailymail.co.uk
Стартова ціна для торгів за особняк буде довільною.
Стартова ціна для торгів за особняк буде довільною.
Стартова ціна для торгів за особняк буде довільною.
Стартова ціна для торгів за особняк буде довільною.

Шикарний 2-поверховий маєток поблизу Сан-франциско пустять з молотка за неймовірно вигідними умовами. Торги проводитимуть без фіксованої стартової ціни — її визначать самі учасники аукціону. Віддадуть за найбільшу суму, яку буде запропоновано. Причому незалежно від того, буде вона заниженою чи ні.

Раніше цей каліфорнійський особняк належав зірці популярних американських комедій Едді Мерфі. Актор продав його у 2007 році, виручивши при цьому більше 6 мільйонів доларів. У 2012 будинок знову з'явився на ринку нерухомості. Тоді за нього просили вже 12 млн. Через 2 роки ціну знизили до 10, однак охочих його придбати так і не знайшлося. Пише відоме британське видання Dailymail.

Знаходиться колишня власність Едді Мерфі на території елітного поселення Granite Bay поблизу міста Сакраменто, штат Каліфорнія. Там живе чимало відомих акторів і спортсменів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фейкове житло: розкішний пентхаус здають лише для зйомок в Інстаграм

Маєток розташований на вершині пагорбу, звідки відкривається фантастичний вид на долину й гори Сьєрра-Невада. Включає в себе 10 спалень, 14 ванних, розкішну вітальню, повністю укомплектований спортзал, домашній кінотеатр і простору кухню з вишуканим інтер'єром в стилі 70-х. Загальна площа його становить 1 170 квадратних метрів. Інтер'єр витримано переважно в середземноморському стилі з елементами модерну.

Продається будинок повністю мебльованим. У кожній з кімнат на 2-у поверсі є вихід на балкон. На першому облаштовано величезну веранду. На подвір'ї є величезний басейн.

Торги за колишню власність Едді Мерфі проводитиме аукціонний дім DeCaro Auctions International. Участь в аукціоні можна буде брати дистанційно — усе відбуватиметься в режимі онлайн. Призначили торги на кінець жовтня цього року.

Раніше повідомили, що будинок героїні кіносаги "Сутінки" виставили на продаж. Після завершення зйомок в його інтер'єрі нічого не змінювали. Власником цієї оселі стати можна за 350 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «Розкішний особняк Едді Мерфі готові продати на аукціоні за будь-якою ціною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути