понеділок, 30 серпня 2021 17:07

Для когось це не мрія: панорамний будинок відкриває казковий пейзаж
8

Будинок-мрія у Новій Зеландії вражає з першого погляду
Фото: contemporist.com
Будинок-мрія у Новій Зеландії вражає з першого погляду
Будинок-мрія у Новій Зеландії вражає з першого погляду
Будинок-мрія у Новій Зеландії вражає з першого погляду
Будинок-мрія у Новій Зеландії вражає з першого погляду

Панорамний двір з внутрішним двориком - мрія багатьох. Щоб житло було продумане до дрібниць, можна позичити ідеї у професіоналів. Наприклад, архітектор Баррі Кондон з Condon Scott Architects спроектував новий будинок на терасі в курортному місці Ванаці у Новій Зеландії. У ньому нахилені дахи та глибокі карнизи.

"Розсувні рейкові дерев'яні ширми є унікальною та особливою рисою внутрішнього дворика. Він має відчуття внутрішнього/зовнішнього середовища з внутрішнім садом і керованими екранами, а також дах жалюзі, що дозволяє йому стати "кімнатою", - наголошує Баррі Кондон.

Розрахований на пару, яка любить багато часу проводити на свіжому повітрі. Довкола вдосталь часу для відпочинку дітей та родичів.

Фахівці при створенні будинку використали палітру сланців, металів та кедра, щоб виглядав відповідно до альпійського ландшафту місцевості.

Палуба зі сходами, які ведуть вниз у двір, також з'єднується з внутрішніми просторами, а також внутрішнім двориком. Там є камін, барбекю, вітальня та обідня зона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вражаючий дизайн квартири-студії: як поєднати кольори в інтер'єрі

Глибокі кольори та текстури палітри інтер'єру та натуральні зовнішні матеріали створюють багатий фон для панорамних краєвидів.

Прозорі вікна навколо кордонів вітальні дозволяють природному світлу проникати в серце будинку. Усі соціальні зони будинку відкритого планування і розташовані так, щоб скористатися краєвидами на гори та озера на відстані.

Мало хто не мріє жити біля озера і лісу. Так подумали і дизайнери Vetter Architects. Вони спроектували будинок в американському штаті Вісконсін у місті Лак-дю-Фламбо. архітектура вражає поєднанням матеріалів - польовий камінь, дерево та скло. Вони плавно сплітаються між собою

Зараз ви читаєте новину «Для когось це не мрія: панорамний будинок відкриває казковий пейзаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути