четвер, 06 лютого 2020 02:28

Арабська ніч: як виглядають в інтер'єрі спальні східні мотиви
16

Східні акценти нададуть інтер'єру спальні особливого шарму.
Фото: mydesiredhome.com
Східні акценти нададуть інтер'єру спальні особливого шарму.
Східні акценти нададуть інтер'єру спальні особливого шарму.
Східні акценти нададуть інтер'єру спальні особливого шарму.
Східні акценти нададуть інтер'єру спальні особливого шарму.

Примітною особливістю інтер'єрів у східному стилі є наявність великої кількості текстилю, в ідеалі прикрашеного автентичними візерунками. Бажано, щоб на підлозі був килим, над ліжком – балдахін, на вікнах –штори до самого долу, на меблях – чохли або оббивка. Не зайве покласти побільше подушок і ковдр.

Щодо колірних рішень, строгих обмежень східний стиль не передбачає. Особливо схвалюється використання яскравих кольорів, комбінувати які дозволяється на власний смак. Зупинити вибір можна й на відтінках нейтральної палітри. Ідеї для натхнення подав mydesiredhome.

Традиційними для східного стилю є світильники з кованими абажурами, прикрашеними вигадливим орнаментом, дерев'яні меблі, декоровані різьбою або художнім розписом. Замість традиційної шафи можна встановити відкриті полиці й масивні дерев'яні скрині або низькі тумби. Допускаються плетені вироби, приміром, столик або крісло з ротанга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цьогоріч модно: показали ідеї для ванної в ботанічному стилі

На роль декору для інтер'єру в східному стилі підійдуть різьблені дерев'яні вироби, антикварні речі, ароматизовані свічки, кальян, плетені кошики, глиняний посуд, зокрема чаші та глечики з видовженими шийками. Стіни можна прикрасити мозаїкою або художнім розписом.

Ковдри грубої в'язки, хутряні килимки, подушки у вовняних чохлах, в'язані пуфи — усе це здатне створити обстановку, сам лиш вигляд якої зігріватиме. Приклади вдалого доповнення ними інтер'єру показали в добірці.

Зараз ви читаєте новину «Арабська ніч: як виглядають в інтер'єрі спальні східні мотиви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути