Ексклюзиви
вівторок, 31 січня 2017 10:42

Як з однокімнатної квартири зробити трикімнатну
6

Однокімнатна квартира - ідеальний варіант для першого житла. Вона затишна та коштує недорого. Проте, щоб збільшити простір та зробити її універсальнішою, в нагоді стане перепланування. Архітектори пропонують варіанти квартир-трансформерів.

Автор: novate.ru
 

У Нью-Йорку в квартирі площею 36 кв. метрів поміщаються вітальня, кухня, спальня, їдальня і робочий кабінет. Її перепланував дизайнер Брейден Колдуелл і архітектор Майкл Чен.

Автор: novate.ru
 

Спочатку змінили кухня. Дизайнери вирішили збільшити її, щоб з'явилося більше робочого простору. Також більше став санвузол.

Автор: novate.ru
 

Найбільше змінили основний житловий простір. Було додано в кімнату стіну, яка рухається за допомогою автоматизованого пересувного механізму. Завдяки цьому можна зонувати приміщення так, як хочеться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 ідей для оформлення оригінальної вітальні

Перед сном господарі квартири стіну зсувають до центру кімнати, а навпроти неї з'являється розкладне ліжко. Якщо ліжко скласти назад в стіну, відкривається прохід до вбиральні.

Автор: novate.ru
 

Якщо пересувну стіну залишити в початковому положенні, можна отримати вітальню. Розсувні двері в стінах приховують робочий простір з письмовим столом і книжковими полицями. Телевізор розгортається на 180 градусів, і виходить повноцінний кабінет.

Автор: novate.ru
 

Обідня зона знаходиться біля вікна. Інтер'єр оформлений в світлих тонах. Додаткову роль в зонуванні квартири-студії грає діодне освітлення

Автор: novate.ru
 
Зараз ви читаєте новину «Як з однокімнатної квартири зробити трикімнатну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути