Ексклюзиви
понеділок, 25 січня 2021 02:28

Як поєднати кухню з балконом: показали стильні ідеї дизайну
15

Фото: remontbp.com

Сучасні забудовники часто експериментують з розташуванням кімнат у квартирах. Тому винесена кухня на балкон не є рідкістю. Адже у більшості випадків там роблять склад для зберігання речей.

Обидва приміщення оформляються в одному стилі та відокремлюються один від одного за допомогою вікна і двері. Або між кухнею і балконом облаштовується перегородка з комода, "острова" або барной стійки.

Серед найбільш яскраво виражених переваг по об'єднанню кухні і балкона це збільшення квадратури житлоплощі. Таке рішення надає прекрасну можливість організувати додаткову функціональну зону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вмістити зручну гардеробну у тісній квартирі

Так не тільки збільшиться тепло і звукоізоляція кухні, але і помітно покращиться денне освітлення, адже сонячне світло отримає набагато більший доступ в усі куточки кімнати.

Початкова стадія процедури об'єднання кімнат починається з утеплення першого приміщення і подальшого часткового або повного демонтажу стіни, вікон і дверей, котрі служили раніше кордоном між двома просторами. Далі можна приступати до облицювання стін, укладання підлогового покриття і іншим ремонтним роботам.

При створенні стильного інтер'єру такої кухні важливо враховувати безліч факторів: розташування дверного і віконних прорізів, наявність ніш або вбудованих комор, розміщення сантехніки і супутніх комунікацій.

Далі слід ретельно продумати конфігурацію гарнітура і його місце розташування відповідно до передбачуваних рухів в робочій зоні від мийки, плити, холодильника. Також треба знати з чого буде складатися зона відпочинку.

Перше приміщення, яке зустрічає гостей при вході в будинок або квартиру - це передпокій. Слід не тільки ретельно продумати стилістику оформлення, але і на практичності.

За рівнем відвідуваності, передпокій можна порівняти з кухнею або гігієнічними кімнатами, тому й стоять високі вимоги до вибору матеріалів. Оптимальним варіантом є покриття з гарантією терміном служби від 5 до 7 років. Важливо, щоб вид обробки легко піддавався реставрації.

Зараз ви читаєте новину «Як поєднати кухню з балконом: показали стильні ідеї дизайну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути