четвер, 19 жовтня 2023 00:48

Як олія допомагає боротися з неприємним запахом ‒ корисні поради

Як олія допомагає боротися з неприємним запахом ‒ корисні поради
Олія допомагає боротися із неприємним запахом з раковини та унітазу. Фото: facedobra.com

Якщо раковиною та унітазом не користуються, наприклад, коли господарі надовго виїжджають з дому, там може з'явитися неприємний запах.

Позбутися його потім вкрай важко. Доводиться навіть викликати сантехніка. Про досить простий спосіб, як цього не допустити, пише Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де допоможе оцет ‒ корисні поради

Для профілактики забруднення раковини або унітазу використовують соняшникову олію. Вона утворює захисну плівку, яка не дозволить запаху поширитись будинком. Потім ця плівка легко змиється.

Але перед тим, як заливати олію потрібно ретельно вимити раковину й унітаз й почистити сифон. Коли вже знаєте, що не будете користуватися ні унітазом, ні раковиною, можна налити в них соняшникової олії.

Захистити будинок від запахів таким способом можна на період до трьох місяців. Після цього труби легко чистять спеціальними засобами.

Неприємні запахи бувають різними. Їхні джерела неоднакові, тому справляються з ними також різними методами. Окрім регулярного провітрювання є ще багато дієвих способів зробити повітря у помешканні свіжим. Деякі з порад зібрала Gazeta.ua.

Восени генеральне прибирання в оселі не менш важливе, ніж навесні. Підготувати домівку до зими важливо, поки стовпчики термометра не показують мінусові значення. Gazeta.ua зібрала кілька порад, як навести лад в оселі перед настанням зимових морозів.

Зараз ви читаєте новину «Як олія допомагає боротися з неприємним запахом ‒ корисні поради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути