середа, 04 листопада 2020 14:12

Росіянин зарізав ветерана через суперечку про Другу світову

Росіянин зарізав ветерана через суперечку про Другу світову
95-річний чоловік брав участь у штурмі Кеніґсберґа, на Берлін його частина не пішла. Фото: special.kantiana

У Росії судитимуть 65-річного жителя Теврізского району Омської області. Чоловік убив 95-річного ветерана Другої світової війни через суперечку щодо штурму Берліна.

"Органами розслідування встановлено, що на початку травня 2020 року до ветерана в гості прийшов його знайомий, з яким вони стали обговорювати події воєнних дій за участю ветерана. У результаті між чоловіками стався конфлікт через незгоду гостя з діями ветерана на полях битв", - йдеться в повідомленні прокуратури області, повідомляє ДС.

Конфлікт почався через обговорення того, що частина, в якій воював ветеран, дійшла до Кеніґсберґа, але не пішла штурмувати Берлін. Розлючений росіянин завдав ветерану не менше 4 ударів металевим чайником по голові і тілу, а потім тричі вдарив його ножем у груди.

Після скоєння злочину загорнув ніж у кухонний рушник і втік із квартири. На вулиці позбувся знаряддя вбивства. Нині винним себе не визнає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни зобразили на пам'ятнику дітям війни німецький корабель

У російському Волгограді лікарі вигнали помирати на вулицю ветерана-інваліда Другої світової війни Володимира Молчанова. Дочка ветерана Галина Курапова розповіла, що її батькові поставили діагноз "двостороння пневмонія", а також виявили коронавірус.

Зараз ви читаєте новину «Росіянин зарізав ветерана через суперечку про Другу світову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути