Ексклюзиви
субота, 23 червня 2018 09:10

Показали, як готувалися до виходу на пляж у 1920-х
11

Пляжна мода 1920-х років подарувала жінкам купальні костюми, які оголили руки і ноги. Здебільшого для пошиття використовували бавовняний трикотаж. Такий купальник мав багато нюансів, адже швидко розтягувався та був не еластичним, що трішки спотворювало жіночу фігуру. Вагомою зміною в 1920-ті роки була поява спільних пляжів для жінок та чоловіків, роздільні відходять в минуле. Тепер жінки купаються поряд із чоловіками.

Gazeta.ua пропонує глянути на підготовку тодішню до пляжного сезону.

У таких купальниках виходили на пляж у 1920-х
Фото: polona.pl
У таких купальниках виходили на пляж у 1920-х
У таких купальниках виходили на пляж у 1920-х
У таких купальниках виходили на пляж у 1920-х
У таких купальниках виходили на пляж у 1920-х

В 1930-х роках в пляжній моді панувала гендерна рівність. Багато чоловіків та жінок носили купальні костюми. Жіночий купальник повністю закривав груди, знизу він був схожий на шортики. Як показує історія такий фасон був в моді кілька десятиліть поспіль і протримався до 50-х років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пляжний сезон відкрито: підбірка найсексуальніших купальників моделей

В 1920-1930-ті роки відпочинок на пляжі був схожий на вихід в світ, це була особлива подія. До неї жінка готувалась, продумувала різні аксесуари, такі як капелюшки, паро, накидки. Саме в цей період з'являються пляжні розваги, такі як теніс, бадмінтон, пляжний волейбол.

Американський фотограф Лукас Фогліа 10 років створював проект "Людська природа". У ньому хотів показати взаємодію людей, навколишнього середовища та науки.

"Я виріс на невеликій фермі в тридцяти милях від Нью-Йорка. У 2012 році ураган "Сенді" знищив наші поля і старі дерева в лісі. У новинах вчені пов'язали шторм зі зміною клімату, викликаним діяльністю людини. Я зрозумів, що якщо люди змінюють погоду, то на Землі не залишилося місць, на які не вплинула б присутність людини. Я хочу заперечити концепцію про те, що люди і природа діють в опозиції один до одного, а також підкреслити непросту, часто абсурдну інтеграцію технологій в природний світ", - розповідає він.

Зараз ви читаєте новину «Показали, як готувалися до виходу на пляж у 1920-х». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути