середа, 11 липня 2012 16:50

Один-єдиний чек заперечив версію про самогубство Мерилін Монро

Один-єдиний чек заперечив версію про самогубство Мерилін Монро
Мерилін Монро померла 5 серпня 1962 року в Брентвуді (Каліфорнія) у віці 36 років від смертельної дози снодійного. Фото: sova-golova.ru

За день до своєї загадкової смерті Мерилін Монро підписала чек на покупку не дуже дорогого комоду, пише Анджело Акуаро в статті, опублікованій на сайті газети La Repubblica.

"Півсвіту мріяло опинитися в ліжку з Мерилін Монро, а ось заповітною мрією найкрасивішої жінки у світі, виходить, був комод, - пише автор, задаючись питанням: - Навіщо людині, яка вирішила накласти на себе руки, підписувати чек напередодні такого доленосного кроку, щоб привезти в будинок не найдорожчий предмет меблів?", - зипитує Анджело.

Чек на покупку комода в меблевому магазині Pilgrim в Лос-Анджелесі датований 4 серпня 1962 року, тобто він був підписаний за день до трагічного 5 серпня, коли було виявлено тіло кінодіви. Мова йде про суму в 228,80 доларів. Безумовно, на торгах в Heritage Foundation в Беверлі Хіллз, де будуть виставлені ще 15 предметів, що належали Мерилін, первісна ціна буде набагато вище: 8000 доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Образ Мерилін Монро пасує Ріанні

"За словами відомого психолога Девіда Бернштейна, люди, що опинилися на межі самогубства, дуже часто проявляють свої наміри в інших видах самогубств: наприклад, вони витрачають і витрачають. Процес здійснення покупок дозволяє відчути себе краще, якоюсь мірою це вільне поводження, здатне очистити мозок і гаманець. Але саме в цьому і полягає дивина. Монро купує всього лише один предмет, більш того, предмет, який використовується щодня. І цей чек вказує на те, що людина має намір ще довго ходити по цій землі. "Якщо ми проведемо "психологічну аутопсію", то цей чек - найбільш інтригуюча знахідка. Він наводить на думку про те, що Монро не мала наміру вмирати ", - повідомляє автор статті.

"В ту трагічну ніч у Мерилін мало відбутися побачення з Робертом Кеннеді, але він так і не прийшов, що повалило актрису в стан відчаю і стрес. Іншими словами, таємниця залишається нерозгаданою: чи було передозування барбітуратами нещасним випадком або відчайдушним вибором?", - закінчує журналіст.

Зараз ви читаєте новину «Один-єдиний чек заперечив версію про самогубство Мерилін Монро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути