Ексклюзиви
понеділок, 07 січня 2019 08:20

Коханка президента в деталях розповідала подрузі про їхні стосунки

Коханка президента в деталях розповідала подрузі про їхні стосунки
Білл Клінтон та Моніка Левінскі, 1998 рік. Фото: РІА

У Сенаті США 7 січня 1999 року почалися слухання щодо імпічменту президента. Білла Клінтона звинуватили у брехні під присягою про стосунки з Монікою Левінскі. Клінтон був звинувачений по 11 пунктах, зокрема, за обман правосуддя, протидію правосуддю, тиск на свідків та зловживання владою.

Подружжя Хілларі і Білл Клінтон познайомилися в Єльському університеті. Обидва були студентами юридичного факультету. Одружилися 1975 року У них є спільна дочка Челсі. 1995 року Клінтон почав роман з 21-літньою практиканткою Монікою Левінскі. Протягом півроку у них було 12 сексуальних контактів в стінах Білого дому. Вона розповіла колезі по роботі Лінді Тріпп про свої інтимні стосунки з президентом. Та звернулася в ФБР.

1998-го в Сполучених Штатах вибухнув скандал навколо стосунків Білла Клінтона з Монікою Левінські. Глава держави спершу публічно відрікся від відносин із Левінські. А потім зізнався, що мав із нею в інтимні стосунки. Хілларі при цьому публічно виступала на підтримку чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виходить серіал про скандальний роман Білла Клінтона

Білл Клінтон став другим президентом США, підданим процедурі імпічменту. У 4-хвилиному зверненні попросив вибачення за введення в оману громадськості і своєї сім'ї.
19 грудня Палата представників проголосувала за позбавлення Клінтона поста президента, звинувативши його у лжесвідчення під присягою і протидії правосуддю.

Сенат почав розгляд питання імпічменту президента. Для відставки президента необхідно було набрати дві третини голосів, але не було досягнуто навіть п більшості за жодним з пунктів обвинувачення. Білл Клінтон зберіг за собою пост президента.

У Сполучених Штатах виходить серіал про роман колишнього президента Білла Клінтона і його практикантки Моніки Левінські. Серіал має 20 серій.

Зараз ви читаєте новину «Коханка президента в деталях розповідала подрузі про їхні стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути