середа, 07 листопада 2012 10:58

Історик-аматор шукатиме могилу Христа у Британії

Відомий дослідник і письменник Майкл Голдсуорсі переконаний в тому, що він знає, де знаходиться могила Ісуса Христа. За словами археолога-любителя, святі мощі Ісуса, а також реліквії, пов'язані із засновником християнства перебувають на острівці Бург близько узбережжя Девону.

На даний момент він пробує отримати дозвіл від місцевої ради на проведення розкопок на приливному острові, відокремленому від великої землі смугою піску, повідомляє "Комсомольська правда" з посиланням британське видання The Sun.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У рідному місті Сталіна його портрет поставили поруч з іконою Ісуса Христа

Майкл Голдсуорсі впевнений, що Ісус похований разом зі своїм дядьком Йосипом Аримафейським у могилі, в якій також могли перебувати Святий Грааль, Туринська плащаниця та Ковчег Заповіту з десятьма заповідямі. Його дивні заяви базуються на інтерпретації загадкового латинського тексту, приписуваного ченцеві Мелкіну, який жив півтора тисячоліття тому.

Середньовічний подвижник стверджує, що Йосип Аримафейський похований на Авалоні, міфічному острові з легенд про короля Артура. Містер Голдсуорсі, житель села Аветон Гіффорд, вважає, що Авалон невірно був ототожнений з Гластонберрі Тор, тоді як насправді це острів Бург, де відбувається дія двох детективних романів Агати Крісті.

"Після розп'яття Йосипу вдалося отримати тіло Ісуса, він також імовірно зібрав його кров і піт в дві посудини і перевіз їх до Англії, - стверджує письменник. - Посудина або судини в даний момент можуть знаходитися в могилі Йосипа Аримафейського в Британії. Коли його саркофаг відкриють, тіло Йосипа виявиться нетлінним, і це побачить весь світ".

Зараз ви читаєте новину «Історик-аматор шукатиме могилу Христа у Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути