Ексклюзиви
неділя, 05 серпня 2018 08:21

Голлівудську зірку знайшли мертвою у її будинку

Голлівудську зірку знайшли мертвою у її будинку
36-річну Мерилін Монро, справжнє ім'я Норма Бейкер, знайшли мертвою у її будинку в Лос-Анджелесі 5 серпня 1962 року. Фото: nrkmania.ru

Американську кіноактрису 36-річну Мерилін Монро знайшли мертвою у її будинку в Лос-Анджелесі 5 серпня 1962 року.

Її справжнє ім'я Норма Джин. Вона народилася 1 червня 1926 року в Лос-Анджелесі. У віці 16 років вийшла заміж і кинула школу. Через рік після весілля чоловік найнявся в торговий флот, а вона влаштувалася працювати на авіаційний завод. На цьому перший шлюб майбутньої зірки закінчився.

У 1944 році 18-річна Норма Джин отримала свій перший гонорар, виступаючи в ролі фотомоделі - 5 доларів на годину. Під ім'ям Мерилін Монро підписала свій перший контракт з кіностудією "Коламбіа Пікчерс". Після виходу фільмів "Ніагара" і "Джентльмени віддають перевагу блондинкам" за Мерилін Монро міцно утвердився статус зірки і секс-символу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будинок, в якому померла Мерилін Монро, виставили на продаж

У 1951 році почалося знайомство Мерилін Монро з політиком Джоном Кеннеді. У січні 1954 року Монро знову вийшла заміж. На цей раз її чоловіком став Джо Ді Маджо — зірка американського бейсболу. Але шлюб тривав 9 місяців. Третім і останнім чоловіком акторки став драматург Артур Міллер. Фільми з її участю обходилися продюсерам усе дорожче, оскільки Мерилін стала хронічно спізнюватися на зйомки. Страждаючи на безсоння, Мерилін почала вживати величезну кількість сильнодіючих заспокійливих. Міллер кілька разів врятував її від смерті, не давши їй отруїтися цими препаратами через випадкове передозування.

На сьогодні існує кілька версій причини смерті Монро. Це вчинене спецслужбами вбивство за наказом братів Кеннеді, аби уникнути розголосу їх сексуальних зв'язків. Друге - передозування наркотиків або самогубство. Мерилін поховали одягнену в блідо-зеленій сукні фірми Pucci, в стінному склепі 8 серпня 1962 на Вествудському кладовищі.

Після смерті зірки дім, де це сталося. кілька разів змінював господарів. У 1970-х його власниками стало подружжя акторів Майкла Ірвінга і Вероніки Хемел. Під час ремонту вони виявили систему складних телефонних каналів, які проникали в кожну кімнату.

Зараз ви читаєте новину «Голлівудську зірку знайшли мертвою у її будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути