вівторок, 06 жовтня 2015 09:50

"Дівчина з найпрекраснішим обличчям" 1920-х років у фотографіях
43

Фото: www.vintag.es

Аніта Пейдж - американська кіноактриса, зірка німого й раннього звукового кіно. Почала кар'єру в 1924 році. Свою першу головну роль отримала в картині "Наші танцюючі дочки".

Знімалася в фільмах з Джоан Кроуфорд і Бастером Кітоном. Виконала головну жіночу роль у першому в історії кіно звуковому музичному фільмі — "Бродвейська мелодія", який отримав премію "Оскар". Після одруження завершила кінокар'єру, хоча через кілька десятиліть знову з'явилася на екрані.

Пейдж почала зніматися у фільмах за допомогою подруги, актриси Бетті Бронсон. Після тестування на екрані Paramount, Пейдж також знімалася для MGM. Після того, як їй запропонували контракт в обох студіях, Пейдж вирішила приєднатися до MGM. Перший фільм Пейдж для MGM була комедійна драма 1928 року Повідомлення для світу.

Вона грала провідні ролі у фільмах Лона Чейні, Бастера Кітона, Роберта Монтгомері, і Кларка Гейбла і на початку 1930-х років, вона була однією з найвідоміших голлівудських актрис. Протягом цього часу в неї були романтичні зв'язки з Гейблом. В розпал її популярності, вона отримувала більше листів від шанувальників, ніж будь-яка інша зірка Голлівуда, за винятком Грети Гарбо, і отримала кілька пропозицій руки і серця від Беніто Муссоліні по пошті.

Зараз ви читаєте новину «"Дівчина з найпрекраснішим обличчям" 1920-х років у фотографіях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути