Ексклюзиви
четвер, 17 липня 2014 11:25

Поранених в АТО Максима Ящука і Олександра Кікіна відправляють на лікування в Ізраїль (фото)

Десантник Максим Ящук та доброволець Олександр Кікін сьогодні летять на лікування в Ізраїль. Волонтерам та небайдужим людям вдалося зібрати необхідні гроші. Про це повідомляє Волонтерська сотня у Фейсбук.

 

Нагадаємо, на початку червня десантнику 95-ї аеромобільної бригади Максиму Ящуку, 23 роки, на передовій під Слов'янськом куля пошкодила внутрішні органи та хребет. Через поранення були паралізовані ноги. У київському військовому госпіталі йому зробили три операції, проте допомогти стати на ноги можуть тільки ізраїльські медики. На лікування потрібно було 100 тисяч доларів.

  Олександр КІКІН
Олександр КІКІН

33-річний Олександр Кікін під Слов'янськом отримав мінно-вибухову травму та вогнепально-сліпе осколкове поранення з вогняними опіками. Йому ампутували ліву ногу, є загроза ампутації правої. На лікування треба було зібрати 150 тисяч євро.

Зараз ви читаєте новину «Поранених в АТО Максима Ящука і Олександра Кікіна відправляють на лікування в Ізраїль (фото)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути