вівторок, 15 липня 2014 09:15

Олександру Кікіну після боїв під Слов'янськом ампутували ногу

Олександру Кікіну після боїв під Слов'янськом ампутували ногу

33-річному Олександру Кікіну ампутували ліву ногу, є загроза ампутації правої. Він під Слов'янськом отримав мінно-вибухову травму та вогнепально-сліпе осколкове поранення з вогняними опіками. На лікування треба біля 150 тисяч євро. Родина не може самотужки зібрати гроші. Олександр зі Смліи Черкаської області. У військо пішов добровольцем. Про це інформує ТСН.
Олександр знаходиться в Київському військовому госпіталі.
Чоловіку ампутували ліву ногу, а через сепсис - є ризик ампутації і правої ноги. Зараз Олександр потребує зупинення зараження крові, а згодом - протезування. Важкі поранення хлопець отримав на День Конституції. Під час так званого перемир'я. Їх в мінометній бригаді було троє. Вижив лише він. Мати не може стримати сліз - до останнього родичі від неї приховували, де знаходиться її син. Для лікування необхідні кошти, яких у сім'ї немає.
"Десь близько 150 тисяч євро. Ми з чоловіком пенсіонери. У мене пенсія 1100 гривень, у чоловіка — 1200 гривень. Грошей таких ми ніяк зібрати не можемо. Зараз намагаємося, просимо у людей допомоги, тому що немає. І дивитися на цей біль мені, як матері, дуже важко", - каже матір чоловіка.


Олександр Кікін мріє про повернення до звичного життя та дякує за будь-яку допомогу. "Людям спасибі за те, що хто копійку, хто дві, хто скільки може дає, щоб вилікуватися, я дуже хочу стати на ноги і вести повноцінне життя. Я цього прагну - я цього доб'юся", - каже Олександр.
Реквізити для допомоги:
ПриватБанк 4149 4378 4287 0519 КІКІНА НАТАЛІЯ СЕРГІЇВНА (сестра Олександра Кікіна.

Контактний телефон: 066 483 91 13 - Ілля Деркач (племінник Олександра).

Зараз ви читаєте новину «Олександру Кікіну після боїв під Слов'янськом ампутували ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути