Ексклюзиви
вівторок, 04 квітня 2017 10:59

Захисники дитячого здоров'я вимагають заборони калорійних солодощів

Автор: Reuters
  Виробники готові зменшити калорійність на 10%
Виробники готові зменшити калорійність на 10%

Знизити калорійність цукерок популярних в усьому світі марок вимагає у виробників Організація охорони громадського здоров'я у Великобританії. Про це пише dailymail.

Експерти назвали перелік шоколадних батончиків, пудингів, йогуртів та круасанів, які найбільше шкодять здоров'ю через надмірну калорійність та призводять до ожиріння у дітей. Організація громадського здоров'я (Public Health England) пропонує зменшити рівень цукру у продуктах щонайменше на 20 %.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які кардіо-навантаження найкраще знижують вагу

"Ожиріння не лише сильно впливає на витрати на медичне обслуговування, а й шкодить здоров'ю нації", - сказав Дункан Селбі, виконавчий директор PHE.

Автор: Reuters
  Виробники готові зменшити калорійність на 10%
Виробники готові зменшити калорійність на 10%

Шоколадні батончики мають містити не більше 200 калорій, а морозиво - не більше 220. Відомий в усьому світі Mars Bar має зменшити калорійність з 230 до 200, а Magnum, який має 280 калорій - до 220. Від виробників цукерок Skittles вимагають знизити калорійність майже вдвічі - з 222 до 125, а в круасанах просять зменшити з 310 до 220 калорій.

Не всі виробники солодощів готові швидко знизити рівень цукру у своїх виробах та пропонують зменшити калорійність на 10% замість 20%.

У Великобританії рівень ожиріння у дітей є одним з найбільших у Європі. Надлишкову вагу мають дві третини дорослих та третина дітей.

Зараз ви читаєте новину «Захисники дитячого здоров'я вимагають заборони калорійних солодощів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути