У новому році найбільш затребуваними стануть ферментовані продукти. На цьому наголошує група американських дієтологів.
Це продукти харчування, виготовлені методом бродіння. Їх ще називають "живими".
Це квашена капуста, натуральний кефір, йогурт, квас, корейська страва кимчи (гостро приправлені квашені овочі), японська паста місо. До цього списку входить ферментований чай комбуча, який більше відомий як настій чайного гриба.
Читайте також: Стало відомо, як з віком жінкам потрібно змінювати харчування
Дієтологи наголошують, що ферментована їжа є відмінним джерелом корисних бактерій, що позитивно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту.
Крім того, дослідження показало, що в наступному році зросте популярність натуральних йогуртів і сирів, приготованих в домашніх умовах.
Прихильники здорового харчування вважають, що саме таким способом можна контролювати якість одержуваного продукту і отримувати з нього максимальну користь.
Коментарі