вівторок, 27 березня 2018 17:18

Випустили шампуні з ароматом бекону та сиру

Випустили шампуні з ароматом бекону та сиру
Шампуні з ароматом бекону та сиру викликають бажання поїсти сендвіча Фото: moi-portal.ru

Американські вчені створили шампунь з запахом сиру і кондиціонер для волосся з ароматом бекону. Після їх використання людям хочеться поїсти. Для цього їх і створили в рамках рекламної кампанії Einstein Bros. Вони так оригінально популяризують сендвічі власної марки.

"Вранці ми часто діємо за звичкою, намагаємося нарешті прокинутися і бути продуктивними. Einstein Bros хоче зробити ранкову рутину незвичайної, запропонувавши клієнтам щось настільки несподіване, що вони захочуть спробувати наш смачний сендвіч з сиром і беконом, - пояснив менеджер Керрі Койн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стейки викликають підвищення тиску

Цей набір коштує 10 доларів. Через величезний успіх на сайті кафе може з'явитися ще одна партія особливих шампунів і кондиціонерів для волосся.

Після зими волоссю потрібне відновлення і живлення. Правильно підібраний догляд допоможе швидко відновити красу і силу волосся.

Тривалий період морозів, авітамінозу, поганого настрою та застуд віднімає багато сил та відбивається на зовнішньому вигляді. Особливо це помітно з волоссям: воно може втратити свій блиск, стати тонким та ламким. Ці проблеми допоможе усунути правильний догляд та ретельно підібрані засоби для догляду за волоссям. Що саме потрібно робити, написано у статті.

Зараз ви читаєте новину «Випустили шампуні з ароматом бекону та сиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути