четвер, 13 жовтня 2016 16:36

Вагітна жінка їсть надмірно через страх за зоров'я дитини - дієтолог

Надмірну вагу під час вагітності викликають стреси, та переживання пов'язані з думками про пологи та розвиток дитини. Тому турботою про здоров'я жінки полягає не в обмеженні їжі, а в першу чергу у турботі за комфорт та здоров'я психіки, каже дієтолог, мама 5-ти річної дівчинки та персональний тренер Наталія Гацка-Дреслер в коментарі express.tv.

Автор: elk.dlawas.info
  Наталія Гацка-Дреслер
Наталія Гацка-Дреслер

"Коли жінка носить дитину, часто хоче більше їсти не лише тому, що така потреба плоду, але тому, що переживає за свою дитину. Вона нервується, має слабку нервову систему, думає, а що може статися, як то буде. І заїдає кризу. Тому, щоб після народження дитини швидко відновитися, варто ще під час вагітності враховувати ці особливості, заспокоюватись, та не їсти зайвого",- розповідає дієтолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хворі на туберкульоз сильно пітніють - лікар

Щоб легше перенести стрес під час вагітності, дієтолог рекомендує замінити бутерброди на заняття спортом. Тоді ендорфін, який виросте у крові, знизить бажання заїдати переживання, та покращить самопочуття.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна жінка їсть надмірно через страх за зоров'я дитини - дієтолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути